Copiii cuplului Pitt-Jolie nu au voie sa caute informatii despre parintii lor, pe internet

Apropo.ro / 30.01.2012, 11:30
Copiii cuplului Pitt-Jolie nu au voie sa caute informatii despre parintii lor, pe internet
Actorul Brad Pitt a declarat ca nu le permite copiilor lui sa caute informatii pe Google despre el sau despre partenera sa de viata, Angelina Jolie.

Brad Pitt este constient de faptul ca o simpla cautare pe internet dupa numele sau sau al partenerei sale de viata, Angelina Jolie, ofera sute de milioane de rezultate. Dar, copiii celor doua staruri americane nu stiu acest lucru.

Numele noastre sunt blocate pe toate computerele copiilor nostri„, a declarat Brad Pitt, pentru publicatia germana Bild. „Nu pot cauta pe Google informatii despre mama lor si despre tatal lor. Nu vreau sa devin dependent de ceea ce alti oameni cred despre mine”, a mai spus actorul american.

Atat Brad, cat si Angelina Jolie, mentioneaza ca nici ei nu aceasta curiozitate – ce scriu altii despre ei. „Nici macar nu mai acordam importanta lucrurilor care se spun despre noi”, a mai spus el.

Citeste mai multe detalii despre Brad Pitt si Angelina Jolie nu-si lasa copiii sa caute informatii despre ei pe Google, pe Gandul.info