Copiii de la „Dansez pentru tine” şi-au împlinit visurile

Apropo.ro / 22.09.2008, 00:00
Copiii de la
Pe 17 octombrie, “Dansez pentru tine” redeschide pentru al şaselea sezon ringul visurilor la PRO TV. Opt oameni talentaţi au şansa să fie alături de opt vedete şi să lupte împreună în paşi de dans pentru a-i ajuta pe cei mai dragi. Dar iată ce s-a întîmplat cu cei opt copii care au primit şansa unui viitor mai bun în cel de-al cincilea sezon.

Cîştigătorul, Ştefănel Curugiu, pentru care au dansat Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, este acum bucureştean. Cu o parte din banii cîştigaţi, familia lui Ştefănel a început să consolideze casa dărăpănată în care locuiau, iar restul banilor i-a pus deoparte pentru studiile lui Ştefănel, care se visează operator de televiziune.

Diana Timari, pentru care au dansat Smiley şi Adriela, s-a obişnuit deja cu protezele auditive pe care le-a primit. La şcoală, Diana va începe lecţiile de logopedie care sînt foarte importante pentru integrarea ei în colectiv.

Alin Suru, pentru care au dansat Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, locuieşte acum într-o casă proaspăt văruită care, în curînd, va fi complet renovată şi amenajată ca în vise.

Andreea Zurbău, numită şi Ţînţărel de CRBL şi Mirela Tiron, a primit o proteză pe care să o poată purta şi în apă şi de care s-a bucurat toată vara, bălăcindu-se la ştrand ca şi ceilalţi copii de vîrsta ei. Peste cîteva săptămîni, va primi o proteză performantă la care se lucrează încă.

Denis Tîmplaru, care, alături de Andra şi Cornel Ogrean, a primit şi premiul de popularitate, a fost deja în Franţa de patru ori pentru tratamente şi intervenţii elaborate pentru picior.

Cristina Ciobănaş, pentru care au dansat Alex Velea şi Cristina Stoicescu, s-a mutat la Bucureşti pentru a-şi continua studiile la Liceul “Dinu Lipatti”.

Raul, pentru care au dansat Delia şi Ionuţ Pavăl, are acum o proteză, cu care s-a obişnuit şi de care este foarte mîndru. Deja a început şcoala şi se descurcă mult mai bine la cursuri cu “mînuţa cea nouă”.

Robert Migda, pentru care au dansat Cristina Rus şi Mihai Botezat, trăieşte în continuare sub aripa protectoare a bunicii sale în comuna Molid şi continuă cursurile la Liceul de muzică din Suceava, convins că viitorul lui este sigur.