Copiii de la Dansez pentru tine şi-au împlinit visurile

Apropo.ro / 12.05.2008, 00:00
Copiii de la Dansez pentru tine şi-au împlinit visurile
După o nuntă ca în poveşti care a transformat doi oameni care se iubesc într-un cuplu fericit unit în faţa lui Dumnezeu chiar în platoul “Dansez pentru tine”, întreaga echipă a emisiunii, cu producători, concurenţi, juraţi, balet a devenit o mare familie. Cristina Stoicescu şi George, soţul ei, aflat cu doar cîteva luni în urmă la un pas de moarte, şi-au împlinit, în ediţia specială a emisiunii, visul de a fi cununaţi religios. Cristina şi George au primit cadou o săptămînă de miere în străinătate cu totul pus la dispoziţie.

Premii copii

Ştefănel Rugiu – 60.000 de euro – marele premiu – plus curent electric acasă, obiecte electronice şi electrocasnice

Diana Timar – 20.000 de euro – premiul 2 – a primit proteze audi­tive chiar în timpul emisiunii, astfel a auzit pentru prima oară la “Dansez pentru tine”

Alin Suru – 15.000 de euro – premiul 3

Andreea Zurbău – 6000 de euro – premiul 4 – plus 30.000 euro şi proteze pentru următorii doi ani

Denis Tîmplaru – 5000 de euro plus suma pentru operaţie şi recuperare în valoare de 40.000 de euro

Raul Neculai – 4000 de euro plus 33.000 de euro cu care să-şi procure proteza pentru mînuţă

Robert Migda – 1500 euro premiu de consolare plus 5000 de euro plus 200 RON pe lună pe perioada studiilor plus posibilitatea de a fi găzduit şi întreţinut de o familie din Bucureşti pe timpul studiilor la Liceul de muzică “Dinu Lipatti”

Cristina Ciobănaşu – 1500 de euro premiu de consolare plus 5000 de euro plus o familie care îşi doreşte să o găzduiască şi să o întreţină, la Bucureşti, pe timpul studiilor la Liceul “Dinu Lipatti”.

Toţi copiii au primit, pe lîngă toate acestea, 1000 de euro şi un calculator performant.

De asemenea, a venit rîndul coregrafilor să culeagă roadele creativităţii şi sutelor de ore de antrenament, cel mai bun primind de la Cornel Patrichi trofeul şi premiul de 5000 de euro. Mihai Petre, Beatrice Rancea şi Wilmark au îmbrăcat haine de şatră şi au încins ringul cu un dans ţigănesc. Tot Mihai Petre şi partenera lui de ring şi de viaţă, Elwira Duda, au executat un paso doble ca la carte, iar îndrăgostiţii Smiley şi Laura Cosoi au făcut dovada iubirii lor într-un tango pasional.