Copiii de vedetă fac sport!

De: Mioara Tronaru / 19.08.2011, 11:09
Copiii de vedetă fac sport!
Se pare că tot mai multe celebrităţi îşi îndeamnă copiii să facă sport. Indiferent că aleg fotbalul, baschetul, gimnastica, echitaţia sau dansul sportiv, juniorii vedetelor sunt în formă maximă! Pe lângă efort, transpiraţie şi murdărie, piticii au parte şi de multă distracţie...


Andreea Esca
Puştoaica ei e îndrăgostită de dans

Alexia Eram, fetiţa cea mare a prezentatoarei Ştirilor PRO TV, a făcut o pasiune pentru dans de când a început să urmărească emisiunea „Dansez pentru tine”. I-a plăcut atât de mult show-ul, încât a convins-o pe mama ei să o înscrie la cursurile de dans sportiv. Astfel, Alexia a ajuns să o aibe profesoară pe nimeni alta decât Elwira Duda, soţia lui Mihai Petre, membru al juriului de la „Dansez pentru tine”. Iar puştoaica este o elevă conştiincioasă, a încântat deja telespectatorii cu câteva momente de dans în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV şi chiar a câştigat şi câteva concursuri.


Roxana Ciuhulescu
Sporturi extreme alături de fetiţa ei

Pentru că mămica ei, prezentatoarea emisiunii „ProMotor” de la PRO TV, a practicat mai multe sporturi de-a lungul timpului – gimnastica ritmică, shotocan, handbal de performanţă şi kickbox – era firesc ca şi Ana Cleopatra, de numai 3 ani, să prindă gustul pentru mişcare. Şi nu oricum, căci Roxana şi-a dus puştoiaca la parasailing, sport extrem pe care cele două l-au practicat în vacanţa din această vară din Turcia. De altfel, Ana a început deja cursurile de înot, iar din toamnă va merge la balet. „Aş vrea să facă un sport de echipă, poate volei. Mihai (n.r. soţul Roxanei) vrea să o dăm la tenis, însă mie mi se pare un sport de mare uzura pentru articulaţii”, spune Roxana.


Oana Cuzino
Mult sport în natură cu Naomi

În cadrul emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV, Oana Cuzino promovează un stil de viaţă sănătos, iar fetiţa ei, Naomi, nu se abate de la regulă. „Îi plac mult sporturile nautice, înotul, echitaţia. Am ales împreună echitaţia fiindcă iubeşte activitatea fizică, dar şi animalele şi natura”, ne explică Oana. De multe ori, cele două ies şi în parc cu bicicletele. „Sportul ajută mult organismul unui copil în creştere şi mă refer atât la dezvoltarea fizică, cât şi la cea psiho-socială. În plus, copiii care fac sport pornesc în viaţă cu o postură frumoasă şi cu multă încredere în forţele proprii”. Vedeta PRO TV a făcut balet şi gimnastică artistică până la 13 ani. În paralel, a mers şi la înot iar în liceu s-a îndrăgostit de baschet.


Ovidiu Oanţă
Are o fetiţă… dansatoare

Fetiţa lui Ovidiu Oanţă, corespondentul Ştirilor PRO TV, visează să devină campioană la dans sportiv. Oana dansează toată ziua şi repetă toate exerciţiile învăţate la orele de dans, spre fericirea tatălui care este tare mândru de felul în care puştoaica progresează. „E colosal să îţi vezi copilul că începe să danseze ca un profesionist – e drept că e abia la început! – însă se văd mişcările de invidiat. Se dezvoltă excelent. Dansul sportiv e ideal pentru un copil de vârsta ei”, ne mărturiseşte Ovidiu. Se pare că Oana a moştenit condiţia fizică de la tatăl ei care, în copilărie, a practicat înotul şi gimnastica. ” Şi astăzi îmi aduc aminte căzăturile la paralele, chinul de la inele sau salturile de la bară. Ulterior, am schimbat macazul spre handbal. Culmea e că am cochetat şi cu arbitrajul în handbal, iar primul meci oficial arbitrat a fost unul de fete!”, povesteşte corespondentul Ştirilor PRO TV.


Cătălin Radu Tănase
Îşi duce fetiţa la echitaţie, schi şi înot

Se pare că fetiţa lui Cătălin Radu Tănase, corespondentul Ştirilor PRO TV, are foarte multă energie. Prin urmare, tăticul ei are grijă să facă multă mişcare. Astfel, Carina merge la echitaţie, schi şi înot. „Sportul este, cu siguranţă, la fel de important ca şi şcoala. Carina a mers până acum sporadic la echitaţie, schi şi înot. Din toamnă, mi-aş dori să meargă de două ori pe săptămână la înot şi vreau ca schiatul să devină un obicei în fiecare iarnă, iar echitaţia măcar o dată pe săptămână”, spune Cătălin care recunoaşte că nu prea a făcut sport în copilărie. „Din nefericire, am fost un copil bolnăvicios şi nu am avut voie să fac sport. Am început să practic abia de curând echitaţia. De înotat am învăţat la 7 ani, când m-a dus bunica mea la ştrand, la cursuri, iar schiatul l-am învăţat singur, după ureche. Mă laud că monitorul Carinei a spus că ma descurc excelent”.
Cătălina Matei