Copiii lui Britney vor fi supusi unui test antidrog

Apropo.ro / 22.12.2007, 15:51
Copiii lui Britney vor fi supusi unui test antidrog
Copiii lui Britney Spears vor fi supusi unui test antidrog, deoarece ea este convinsa ca fostul sau sot a fumat marijuana in preajma micutilor

Copiii turbulentei cantarete Britney Spears vor fi supusi unui test antidrog, deoarece ea este convinsa ca fostul sau sot, Kevin Federline, a fumat marijuana in preajma micutilor.

Britney Spears l-a rugat pe judecatorul insarcinat cu stabilirea custodiei celor doi fii ai sai, Sean Preston si Jayden James, sa le faca acestora cate un test antidrog pentru a vedea in organismul lor exista urme de droguri.

"Britney crede ca Federline a fumat marijuana in prezenta copiilor. Ea a spus ca a simtit un astfel de miros in parul baietilor si pe haine, cand a fost sa ii viziteze", a declarat un prieten al artistei.

Un apropiat al lui Spears a declarat pentru US Magazine: "Ea l-a rugat pe judecator si pe avocatii sai sa dovedeasca ca baietii au fost expusi unui mediu in care se consuma droguri".

Britney Spears, care a fost, la randul ei, acuzata de consum de droguri, doreste acum sa castige din nou custodia celor doi copii, care este in prezent detinuta de Federline.

Spears, in varsta de 26 de ani, s-a casatorit cu fostul dansator Kevin Federline, in septembrie 2004, iar divortul lor a fost pronuntat in vara acestui an.