Copiii lui Hagi au dat socrul exact la meciul cu Istanbulspor

Apropo.ro / 27.09.2004, 09:26
Copiii lui Hagi au dat socrul exact la meciul cu Istanbulspor
Kira și Ianis, copiii tehnicianului formației Galatasaray, Gheorghe Hagi, au afirmat înainte de meciul cu Istanbulspor, disputat, duminica, în etapa a VII-a a campionatului Turciei, scor 4-1, ca echipa tatalui lor va înscrie patru goluri, dînd astfel un pronostic corect, informeaza

Kira și Ianis, copiii tehnicianului formației Galatasaray, Gheorghe Hagi, au afirmat înainte de meciul cu Istanbulspor, disputat, duminica, în etapa a VII-a a campionatului Turciei, scor 4-1, ca echipa tatalui lor va înscrie patru goluri, dînd astfel un pronostic corect, informeaza ajansspor.com.

Cei doi copii au asistat la partida jucata pe stadionul „Ali Sami Yen”, în timpul careia suporterii au scandat în numeroase rînduri numele lui Hagi.

Antrenorul român a declarat, dupa meci, ca este mulțumit de eficiența și de condiția fizica a jucatorilor sai. „Primele minute ale meciului au fost dificile pentru noi. Am avut numeroase ocazii de gol, însa am pierdut ușor mingea. Am facut cîteva greșeli tactice. Istanbulspor a avut ocazia sa marcheze la cîteva contraatacuri. Ceea ce ma bucura este faptul ca dupa ce am vorbit cu jucatorii mei, la pauza, totul a revenit la normal și în repriza a doua am înscris multe goluri”, a spus Hagi.

Golurile echipei Galatasaray au fost marcate de Hasan Șaș ’11, Arif Erdem ’71, Hakan Șukur ’73 și Necati Ateș ’78. Pentru Istanbulspor a înscris Ahmet Dursun, în minutul 87.

Gheorghe Hagi nu l-a folosit în acest meci pe mijlocașul român Ovidiu Petre.

Mediafax