Copiii lui Michael Jackson si-au dat arama pe fata

De: Dragos Tanase / 02.02.2008, 17:30
Copiii lui Michael Jackson si-au dat arama pe fata
Cei doi copii mai mari ai lui Michael Jackson au fost surprinsi in public fara esarfele care le acopereau in mod traditional chipurile.

Cei doi copii mai mari ai cantaretului Michael Jackson, Prince Michael si Paris, au fost surprinsi in public fara esarfele care le acopereau in mod traditional chipurile.

Cantaretul a mentinut de-a lungul anilor o regula stricta: cei trei copiii ai sai sa poarte esarfe pe fata in timpul iesirilor in public.

Insa, se pare ca de data aceasta, Jackson le-a permis copiilor mai mari, Prince Michael, in varsta de 10 ani, si Paris, in varsta de 9 ani, sa iasa cu chipul descoperit, informeaza The Sun.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Tata se intoarce pe scena!

Cantaretul american Michael Jackson a confirmat ca se va intoarce pe scena muzicala, cu o noua versiune a celebrului album "Thriller", de la lansarea caruia se implinesc 25 de ani in februarie, la care a colaborat cu mari nume ale muzicii.

Surse apropiate cantaretului au confirmat ca Jackson se va intoarce pe scena muzicala europeana cu un concert la O2 Arena din Londra, in vara.