Copil de 4 ani, lăsat să moară de foame și să putrezească în pătuțul lui

Apropo.ro / 15.11.2013, 10:30
Copil de 4 ani, lăsat să moară de foame și să putrezească în pătuțul lui
O mamă alcoolică și-a ucis copilul: l-a lăsat să moară de foame, apoi a uitat de el în pătuț timp de doi ani.

Amanda Hutton, 43 de ani, a primit 15 ani de închisoare după ce a fost găsită vinovată pentru omor prin imprudență a fiului ei, în vârstă de 4 ani. Corpul acestuia a fost găsit putrezit în pătuț. Micuțul ținea în brațe un ursuleț de pluș și era îmbrăcat într-un costumaș de bebeluș.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

Femeia alcoolică și-a înfometat copilul până la moarte, după care a uitat de el în casă.

VEZI AICI IMAGINI DIN CASA TERORII

În timpul procesului, femeia a mărturisit că nu a dorit să coopereze cu serviciile sociale și cu medicii, care nu au știut nimic despre starea copilului.

Mai mult, micuțul nici nu fusese înregistrat la naștere, iar autoritățile au aflat de existența lui abia la descoperirea cadavrului, când vecinii au alertat poliția.

Vecinii Amandei au declarat că au auzit plânsete de copii pe perioade lungi, dar care nu au fost văzuți jucându-se pe afară.

Amanda mai este suspectată și de moartea unei alt copil de-al său.

Amanda Hutton este mama a opt copii, cel mai mare având 24 de ani. Acesta era și „băiatul mamei”, iar femeia l-a șantajat mereu emoțional, acesta fiind și motivul pentru care el nu a vorbit cu poliția la timp. El se temea și pentru viețile celorlalți frați ai săi cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani.