Copilul care își face temele în farmacie: „Vreau să devin medic și îmi place mult să învăț”

Apropo.ro / 19.10.2012, 09:15
Copilul care își face temele în farmacie:
Un băiețel în vârstă de opt ani care obișnuiește să-și facă temele într-o farmacie a emoționat toți românii. Părinții lui nu știu carte, dar el vrea să ajungă departe...

Un băiețel de opt ani, elev în clasa întâi la o școală din Craiova, își face în fiecare zi temele într-un plafar din centrul orașului, ajutat de o farmacistă întrucât părinții lui nu știu carte, copilul spunând că îi place să meargă la școală și nu a lipsit de la niciun curs de la începutul anului.

Conducerea Inspectoratului Școlar General a spus că va face demersuri pentru a-l ajuta pe micuț.

A.D. este elev în clasa întâi la Școala Generală a Liceului „Petrache Trișcu” din Craiova.

elev farmacie

Băiatul susține că îi place să meargă la școală, îi place să citească, să scrie și vrea să realizeze ceva în viață, mai ales că dascălii și vecinii i-au spus că dacă va învața va avea bani de haine și de mâncare fără să mai fie nevoie să apeleze la mila celor din jur.

Așa că băiatul merge la școală, iar după cursuri își face temele cu farmacista de la plafarul aflat în apropiere de casa lui.

Vreau să devin medic și îmi place mult să învăț. Doamna farmacistă mă ajută foarte mult. Cu dânsa îmi fac temele în fiecare zi. Mama nu știe să facă lecțiile cu mine. Am învățat multe lucruri care mă ajută pe mine la ore„, a povestit băiatul.

Citește mai multe detalii despre copilul care își face temele în farmacie, pe Mediafax.ro