Copilul tau este in pas cu moda?

Apropo.ro / 03.06.2008, 11:41
Copilul tau este in pas cu moda?
Fiecare mamica sau viitoare mamica stie ce ii trebuie copilasului sa fie in pas cu moda. Ce este mai frumos decat sa vezi pe cel mic mai frumos

Fiecare mamica sau viitoare mamica stie ce ii trebuie copilasului sa fie in pas cu moda. Ce este mai frumos decat sa vezi pe cel mic de langa tine mai frumos si aranjat cu fiecare zi ce trece? Sa mergi la shopping cu cel mic este un moment de bucurie si "joaca" pana creste si isi va impune stilul.

Asadar, copilul tau trebuie sa fie un izvor de tinerete si energie, prin hainutele colorate dar si prin vioiciunea pe care o are. Magazinele, tot mai bogate in vestimentatii pentru cei mici, iti pun la dispozitie hainute colorate si vesele. Ele trebuie sa fie lejere si sa ii permita miscarea de care are nevoie.

Pentru viitorul tau copil este importanta si aranjarea camerei, care trebuie sa fie si ea vesela atat prin mobilier cat si prin culori. Universul unui copil fascineaza intotdeauna pe cel matur. Asa cum fiecare dintre noi are in interior o doza de copilarie. Alege culori vii pentru camera lui, dar fara a fi obositoare, alege un mobilier special pentru copii. Fa un univers de poveste din camera lui. Ii vei pastra spiritul vesel.

Rochita de fetita Copilul tau, prin vestimentatia pe care o poarta, este un rezultat al bunului tau gust. Daca se va simti comfortabil in hainele alese de tine, va accepta de fiecare data o noua hainuta cumparata de tine.

Si viitoarele mamici nu sunt uitate, ci ele pot gasi prin mall-uri, si nu numai, magazine ce le pun la dispozitie tinute sexi si trendy, intocmai pentru ca sarcina sa te faca o femeie si mai atragatoare. In magazinele pentru copii, viitoarele mamici pot gasi si haine pentru ele. Cu siguranta ca la o haina achizitionata de mamica, se va adauga si o alta pentru cel mic, asa se impusca si doi iepuri deodata fara stres.

Cum miscarea si mersul pe jos face bine amandorura, urmareste ce este nou pe piata pentru a fi la curent cu ce se poarta. Voi sunteti la moda?