Copos ameninta cu retragerea echipei

Apropo.ro / 19.12.2007, 12:13
Copos ameninta cu retragerea echipei
George Copos ameninta cu retragerea echipei de pe teren daca formatia giulesteana va fi "furata de arbitri"

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca este nemultumit de arbitrii delegati la meciul restanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca formatia giulesteana va fi „furata de arbitri”.

„Sunt stupefiat cand vad brigada de arbitri. Poate asa intelege federatia sa faca delegarile pentru o echipa care se bate pentru locul intai. Le transmit celor de la federatie ca, daca Rapid va fi furata la Piatra Neamt, asa cum a fost furata de foarte mult ori in acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren in semn de protest. Categoric vom face asta. Vin si eu acolo si daca suntem furati retragem echipa de pe teren. Si cu asta am terminat. La Bistrita am avut doua penaltiuri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Sa joace ei in locul nostru. Nu mi-e teama de nimic, de absolut nimic”, a spus Copos.

Oficialul rapidist sustine ca centralul Tiberiu Lajos vine „montat” la meciul de miercuri. „Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu. Cine este asistent la meciul asta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca. Cine e observator de arbitri? Dan Dragos Craciun din Cluj-Napoca. Deci, doi din Cluj si inca un… om, Lajos Tiberiu… nu vreau sa zic mai mult. El ne-a arbitrat si cu CFR, asta e un tip care vine direct montat”, a adaugat actionarul majoritar al gruparii giulestene.

George Copos sustine ca delegarile arbitrilor din Liga I se fac la Cluj si nu la sediul FRF din Bucuresti. „Cei care fac delegarile in Liga I nu au sediul la Bucuresti, ci undeva pe la Cluj-Napoca. Pai daca noi care ne batem cu Clujul il avem la centru pe Lajos Tiberiu, pe Miklos Nagy si Dan Craciun din Cluj, ce sa mai credem? M-au sunat baietii (n.r. – jucatorii), care erau pe drum, si mi-au zis ca n-are rost sa mai mearga la Piatra Neamt cand au vazut brigada asta. Dar le-am spus sa mearga, iar daca ne fura o sa ne retragem”, a precizat Copos.

Clubul Rapid a facut, marti, o adresa catre presedintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicita delegarea unui supervizor in probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlaul, nominalizandu-l pe presedintele CCA, Gheorghe Constantin.

Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistentii Miklos Nagy si Sebastian Stoianof, arbitru de rezerva fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii intalnirii de la Piatra Neamt vor fi Dumitru Mihalache si Dan Dragos Craciun. Partida Ceahlaul Piatra Neamt – Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.

In cazul in care va castiga la Piatra Neamt, echipa Rapid isi va consolida locul secund in Liga I si se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.