Copos: Atentie, Clujule, venim!

Apropo.ro / 20.12.2007, 10:27
Copos: Atentie, Clujule, venim!
Copos este multumit de victoria cu Ceahlaul si i-a atentionat pe cei de la CFR ca Rapid va lupta pentru a recupera diferenta de puncte

George Copos s-a declarat multumit de victoria cu scorul de 1-0 din meciul cu Ceahlaul si i-a atentionat pe rivalii de la CFR Cluj, lideri in clasament, ca "alb-visiniii" vor lupta pentru a recupera diferenta de cinci puncte.

"E bine ca am castigat, dar se putea si mai bine. Daca aveam si cele trei puncte de la Arad, era altceva. Ne multumim si cu acest 1-0. In sfarsit putem spune ca o sa avem si noi niste sarbatori linistite. Suntem acum la cinci puncte si nu pot sa spun decat atat: Atentie, Clujule, venim! O sa ne razbunam pentru tot ceea ce au facut ei in acest tur de campionat", a declarat Copos.

Actionarul rapidist a refuzat sa comenteze arbitrajul. "Nu vreau sa comentez in niciun fel, nu stiu daca a fost penalti sau nu. Am inteles ca la acest meci au fost doi observatori. Nu am primit niciun telefon de felicitare, nici macar de la Cluj, dar l-am avut la megafonul stadionului pe domnul Muresan, a strigat din toti rarunchii".

Copos a mentionat ca joi jucatorii vor incasa bonusul de 84.000 de euro si primele restante. "Banii sunt virati deja in contul clubului si maine vor intra in conturile jucatorilor, asa cum am promis, bonusul de 84.000 de euro plus primele restante", a spus Copos.

Dupa victoria cu scorul de 1-0 din meciul cu Ceahlaul, Rapid ocupa locul doi in clasamentul Ligii I, dupa 19 etape, cu 41 de puncte, cinci mai putine decat liderul CFR Cluj.