Copos investeste intr-o cladire de birouri cu 27 de etaje

Apropo.ro / 08.01.2008, 16:24
Copos investeste intr-o cladire de birouri cu 27 de etaje
Omul de afaceri George Copos va incepe in aceasta primavara lucrarile de constructie la o cladire de birouri cu 27 de etaje.

Omul de afaceri George Copos va incepe in aceasta primavara lucrarile de constructie la o cladire de birouri cu 27 de etaje, care va fi ridicata in apropierea Casei Presei din Bucuresti, valoarea investitiei ridicandu-se la 80 de milioane de euro.

"Lucrarile vor incepe in primavara acestui an, iar cladirea va fi inaugurata in luna octombrie a anului 2010. Valoarea investitiei este de 80 de milioane de euro, iar banii vor proveni atat din surse proprii, cat si din credite bancare", a declarat agentiei MEDIAFAX George Copos, care controleaza grupul Ana Holding.

Imobilul de birouri va fi amplasat in zona Bulevardului Poligrafiei din Bucuresti, in imediata vecinatate a hotelului Cowne Plaza, detinut tot de Copos.

Cladirea va avea o suprafata totala de 55.853 de metri patrati, iar cele trei nivele de subsol, care vor adaposti parcarile, vor insuma 20.486 de metri patrati, in timp ce parterul si cele 27 de etaje vor avea o suprafata totala de 34.973 de metri patrati.

Cladirea va avea o inaltime de 120 de metri. Prin comparatie, Casa Presei are o inaltime de 105 de metri, inclusiv antena, iar hotelul InterContinental se ridica pe 86 de metri.

"In momentul in care va fi functionala, cladirea de birouri va aduce incasari anuale din chirii de 9,9 milioane de euro", a mai spus Copos.

Holdingul Ana are afaceri in mai multe domenii, printre care cel industrial, turism, panificatie, fotbal si, mai nou, imobiliare.

Â