Copos: Lucescu are oferta de la Inter

Apropo.ro / 04.05.2004, 08:51
Copos: Lucescu are oferta de la Inter
Patronul clubului Rapid, George Copos, a declarat, luni, pentru Pro TV, ca antrenorul formației Beșiktaș, Mircea Lucescu, are o oferta de la gruparea italiana Inter Milano. "Vreau ca Lucescu sa revina la Rapid. Va fi însa foarte greu pentru ca are doua oferte

Patronul clubului Rapid, George Copos, a declarat, luni, pentru Pro TV, ca antrenorul formației Beșiktaș, Mircea Lucescu, are o oferta de la gruparea italiana Inter Milano.

„Vreau ca Lucescu sa revina la Rapid. Va fi însa foarte greu pentru ca are doua oferte extraordinare. Una este de la Inter Milano”, a spus Copos.

Lucescu mai este dorit de gruparile Spartak Moscova, Șahtior Donețk și Brescia.

Un oficial al clubului Beșiktaș, Muzaffer Nasiroglu, a declarat, luni, ca tehnicianul Mircea Lucescu își va anunța demisia în cadrul unei conferințe de presa.

Kurum spune ca Lucescu ramîne deocamdata la Beșiktaș

Responsabilul secției de fotbal a clubului Beșiktaș, Hașmet Bedii Kurum, a declarat, luni, dupa ședința Consiliului de Conducere al gruparii, ca Mircea Lucescu va ramîne la conducerea tehnica a echipei din Istanbul cel puțin pîna la sfîrșitul acestui sezon.

Kurum a precizat ca noua conducere a clubului, care va fi aleasa în cadrul Adunarii Generale din 30 mai, va lua o decizie în ceea ce-l privește pe tehnicianul român.

Oficialul turc a menționat ca nici un fotbalist nu a fost sancționat pentru înfrîngerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Adanaspor.

Mediafax