Copos: N-am avut cea mai buna tactica

Apropo.ro / 24.10.2005, 16:00
Copos: N-am avut cea mai buna tactica
Patronul FC Rapid, George Copos, a declarat ca tactica abordata echipa antrenata de Razvan Lucescu în derbiul cu Steaua (scor 0-0), disputat, duminica, în cadrul etapei a X-a a Diviziei A, nu a fost dintre cele mai bune. "Sunt dezamagit pentru ca a fost o prima repriza extraordinar de

Patronul FC Rapid, George Copos, a declarat ca tactica abordata echipa antrenata de Razvan Lucescu în derbiul cu Steaua (scor 0-0), disputat, duminica, în cadrul etapei a X-a a Diviziei A, nu a fost dintre cele mai bune.

„Sunt dezamagit pentru ca a fost o prima repriza extraordinar de buna cu o daruire exemplara a jucatorilor rapidiști, dar în repriza secunda probabil ca s-au relaxat. Având în vedere ca au evoluat în superioritate numerica cred eu ca ar fi trebuit sa marcheze. Cred în același timp ca noi n-am avut cea mai buna tactica pentru ca Steaua a jucat cu un singur atacant, iar Rapid a avut trei fundași pentru el. În superioritate numerica și în astfel de condiții ești obligat sa marchezi”, a spus Copos. 

Mediafax