Copos vinde Rapidul! Nicolae Badea printre actionari!

De: Mirel Mircea / 03.03.2008, 13:56
Copos vinde Rapidul! Nicolae Badea printre actionari!
Telenovela vanzarii pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid pare sa se apropie de final

Telenovela vanzarii pachetului majoritar de actiuni al clubului Rapid pare sa se apropie de final. George Copos a semnat un memorandum privind vanzarea a 80% din clubul Rapid Bucuresti cu firma Griro, anunta Realitatea TV.

Semnarea unui astfel de act, este practic prima etapa oficiala pe care George Copos o intreprinde pentru vanzarea Rapidului.

Este interesant faptul ca printre persoanele care fac parte din consiliul de administratie al Griro face parte si presedintele dinamovist Nicolae Badea.

Griro a fost preluata in 2003 de firmele Relco SA si Laminate SA controlate de Nicolae Badea si Fathi Taher.

In urma cu o luna si jumatate, Copos soca lumea fotbalistica si pe suporterii giulesteni prin intentia de a renunta la actiunile pe care le detine la Rapid. Principalul motiv pe care il invocase patronul rapidist era ancheta DNA in care fusese implicat, alaturi de mai multe personaje importante din fotbalul romanesc.

Imediat au aparut zvonuri mai mult sau mai putin fanteziste despre posibilii cumparatori ai clubului Rapid. Printre acestia au fost vehiculati "rapidisti adevarati" cum ar fi Marian Iancu si Nicu Gheara, dar si dusmani "declarati" cum ar fi Gigi Becali. In cele din urma, niciuna dintre aceste variante nu a fost confirmata.

Primul nume cu adevarat serios si cu care s-a confirmat ca au existat negocieri a fost Sorin Ovidiu Vantu. Se pare ca acesta a avut cateva discutii cu Copos si chiar a facut o inspectie la stadionul Rapid, insa si aceasta varianta a picat.

A urmat o perioada de tacere din partea lui Copos, pana in urma cu doua saptamani cand intr-o conferinta de presa a anuntat ca nu a mai vinde pachetul majoritar deoarece "nu a gasit persoana potrivita care sa preia clubul".

Acum, dupa un inceput de campionat zbuciumat pentru Rapid, Copos se pare ca a scos AS-ul din maneca. Sa fie pe bune sau e o noua cacealma! Voi ce credeti?