Copos:”In 16 ani, de cand sunt la Rapid, nu a existat asa o criza!” (Prosport)

Apropo.ro / 11.11.2008, 13:13
Copos:
George Copos a comentat decizia celor 4 membrii din conducerea clubului de a parasi gruparea alb-visinie, scrie Prosport.

Finantatorul Rapidului, George Copos, a comentat decizia celor 4 membrii din conducerea clubului de a parasi gruparea "alb-visinie". In aceasta dimineata Constantin Zotta, Alexandru Bunea, Constantin Toma si Dragos Nedelcu si-au inaintat demisiile.

"Dupa cum stiti vom avea o Adunare Generala joi si vom lua decizii in concescinta. Nu pot sa fac declaratii inainte de a ma intalni cu Taher. Domnul Taher a numit un CA si nu pot face aprecieri in ceea ce priveste activitatea CA. N-ar fi corect din partea mea sa vorbesc rau de un om care poate a venit cu bune intentii. Eu il astept, il astept in fiecare clipa. In 16 ani de cand sunt la Rapid nu a existat o astfel de situatiei. Am avut niste performante, ma leaga multe lucruri de Rapid. Au fost si greseli si bucurii, sunt extrem de ingrijorat. Daca Taher va fi de acord, sunt si eu de acord sa dam publicitatii acest contract", a spus Copos la gsptv.

Mai multe detalii despre declaratia lui George Copos, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro

 

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA