Coprezentatorul Florin Ristei a lansat la ”Prietenii de la 11:00”, piesa ”Din întâmplare”

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 12:56
Coprezentatorul Florin Ristei a lansat la ”Prietenii de la 11:00”, piesa ”Din întâmplare”
Florin Ristei, care începând de luni, 6 martie de la ora 11:00 va prezenta împreună cu Diana Munteanu ”Prietenii de la 11:00”, cea mai nouă emisiune a primăverii la Antena 1, le va face o surpriză fanilor săi, chiar în prima ediţie.

Artistul va lansa în premieră cea mai recentă piesă a sa, ”Din întâmplare”, o melodie despre care spune că are o încărcătură emoţională puternică. ”Este o poveste de dragoste privită din perspectiva băiatului, care îşi asumă şi recunoaşte partea lui de vină. Asta ca să mai umanizăm un pic partea masculină ce iese şifonată din aproape orice situaţie în doi 🙂”, spune Florin.

Această perioadă cu atât de multe noutăţi îl încântă pe artist, care se pregăteşte şi de noul proiect live, alături de Diana, la Antena 1.

Prietenii de la 11 e un proiect nou, despre care vă spun: abia aştept să înceapă. Data premierei, luni, 6 martie, a coincis cu perioada în care am vrut să lansăm piesa, aşa că, ce cadru mai bun să fi avut dacă nu unul alături de prieteni, colegi şi mulţi ochi care ne privesc cu drag începând de luni?”, adaugă cântăreţul.

Formatul emisiunii este unul live şi timp de două ore telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu personalităţi prezente în platoul emisiunii şi vor urmări reportaje şi diverse materiale. Acestea vor acoperi subiecte despre tendinţe, atât din zonele de life style, medicină, alimentaţie, design, amenajări interioare, cât şi pe cele din sport, parenting, copii, astrologie şi multe altele legate de hobbyuri, pasiuni şi zona socială.

 

 

Tags: