Corespondenții PRO TV din Bulgaria

Apropo.ro / 20.07.2004, 12:24
Corespondenții PRO TV din Bulgaria
Carmen Avram (foto) a plecat pe 14 iulie în Bulgaria, în Boboshevo, orașul de unde sînt originari cei doi bulgari luați ostatici în Irak. Aici, toata lumea așteapta cu sufletul la gura orice veste despre soarta lor. Întreaga populație se roaga

Carmen Avram (foto) a plecat pe 14 iulie în Bulgaria, în Boboshevo, orașul de unde sînt originari cei doi bulgari luați ostatici în Irak.

Aici, toata lumea așteapta cu sufletul la gura orice veste despre soarta lor.

Întreaga populație se roaga pentru soarta incerta a celor doi ostatici despre care nu se știe nimic foarte singur.

Echipa PRO TV formata din Carmen Avram, cameramanul Gabriel Crețean și Marian Știrbu a ajuns în oraș la o zi dupa ce, spun oamenii, în oraș a avut loc o minune.

„Femeia de serviciu a uneia dintre bisericile din oraș s-a trezit în mijlocul nopții dupa ce a avut un vis în care i s-a spus sa se duca repede la biserica. Odata ajunsa aici, ea susține ca a vazut un cerc luminos de foc, care s-a ridicat din curtea bisericii, plutind în aer pîna la a doua biserica din oraș. Ea i-a povestit imediat aceasta întîmplare soacrei celui de-al doilea bulgar, despre care nu se știe nimic deocamdata. Familia lui crede ca acesta e un semn de la Dumnezeu, ca acesta se va întoarce cu bine acasa”, ne-a declarat Carmen Avram.

Tags: