Corespondenţii „România, te iubesc!” se pregătesc de vacanţă

De: Mioara Tronaru / 24.06.2012, 07:00
Corespondenţii „România, te iubesc!” se pregătesc de vacanţă
Un sezon întreg au străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a le face telespectatorilor ProTv dezvăluiri uluitoare în cadrul emisiunii România, te iubesc!, iar acum se pregătesc de o binemeritată vacanţă.

Paula Herlo vrea să revadă Italia
Este prima vacanţă în care merge de când a aflat că va deveni mămică. „Italia este pe primul loc în topul destinaţiilor de vacanţă”, mărturiseşte laureata premiului Emmy. „Anul acesta merg împreună cu familia fratelui meu. Vom străbate cât mai mult din Riviera Italiană. E ţara în care mă întorc de fiecare dată cu foarte multă plăcere”, povesteşte Paula.


Alex Dima are o listă lungă de planuri

„Am o listă lungă de planuri, o îmbinare de util cu plăcut şi sper din suflet ca la toamnă, când trag linie, să fie cât mai multe bifate”. Corespondentul aşteaptă cu nerăbdare concertul Coldplay de la Praga, iar „încălzirea” pentru el şi-o face la Red Hot Chili Peppers. „Musai trebuie să ajung şi la mare, undeva mai retras, probabil Corbu sau Gura Portiţei”, a dezvăluit el. Însă Alex se va relaxa nu doar vizitând, ci şi muncind: „Am în plan şi distrugerea unei case vechi la ţară şi reclădirea alteia noi. Sper să nu rămân doar la prima fază”, a mărturisit Alex.


Anca Nastasi a ales Muntenegru şi Croaţia
„Încercăm să vedem cât mai mult din lumea asta largă”, spune Anca, cea care îşi aminteşte cu mare drag de o vacanţă de două săptămâni în care a vizitat Serbia, Slovenia, Italia, Corsica şi Coasta de Azur.


Cosmin Savu vacanţă cu tradiţie
„Ritualic, fiecare vacanţă de vară începe cu o trecere prin Ardeal, pe la părinţi”, dezvăluie el. „Dacă vremea e bună, continuă câteva zile la o cabană de pe Valea Avrigului, punct de plecare pentru o tură prin Munţii Făgăraş. În zilele care mai rămân, dăm o tură pe litoral sau printr-o ţară atinsă de criză – Spania sau Portugalia”, mărturiseşte Cosmin.