Cori Grămescu: “O antrenoare de fitness nu trebuie să îşi piardă feminitatea!”

Apropo.ro / 25.06.2012, 12:05
Cori Grămescu: “O antrenoare de fitness nu trebuie să îşi piardă feminitatea!”
Cori Grămescu consideră că o antrenoare de fitness trebuie să îşi menţină feminitatea şi să renunţe la hainele sport şi la părul prins în coadă, aşa cum alege să stea în timpul programului de lucru.

In afara orelor de sport, atunci când ies în oraş, este indicat să apeleze la rochii elegante, în ton cu evenimentul la care participă, şi să aibă părul, machiajul şi manichiura impecabile.

Cori GramescuBărbaţilor le plac femeile care poartă rochii elegante, feminine, care îşi aranjează frumos părul şi se machiază în limite normale.
De multe ori, ca antrenor de fitness, te obişnuieşti atât de mult cu costumul sport de la sală şi cu confortul părului prins în coadă, încât, atunci când trebuie să ieşi cu prietenii sau cu iubitul în oraş, îţi este din ce în ce mai greu să îţi schimbi radical garderoba.
Este o mare greşeală! Seara intri în alt registru. Uită de hainele sport şi alege rochii feminine, elegante!”, declară Cori Grămescu.
Cori este ea însăşi un exemplu în acest sens. In ultimele luni, Cori a avut apariţii elegante la evenimentele mondene la care a fost invitată.
A participat la decernări de premii şi petreceri aniversare şi, de fiecare dată, a avut unele din cele mai elegante apariţii vestimentare.
„Ador să port rochii, am o garderobă plină cu vestimentaţii de designer. Este una din pasiunile mele, chiar dacă este costisitoare. Imi plac mult Valentino, Dolce&Gabanna, Diane Von Furstenberg şi Chanel”, mărturiseşte Cori Grămescu.