Corina a ajuns la Urgenţă. E bolnavă de două luni!

De: Cătălina Matei / 08.08.2013, 10:45

Corina a ajuns la Urgenţă. E bolnavă de două luni!
A început să plângă de rău ce-i era şi încă nu şi-a revenit complet.

Aerul conditionat şi schimbările bruşte de temperatură la care este supusă, aflându-se mereu pe drumuri, la concerte, i-au venit de hac Corinei. Cântăreaţa s-a pricopsit cu o răceală foarte gravă, încă de acum doua luni, care a degenerat în sinuzită.

Mereu cu dureri de cap, cu imposibilitatea de a respira, cu stări febrile şi cu nasul curgându-i, Corina a decis, în cele din urma, să apeleze la ajutor medical. “Am simţit că nu mai pot. Eu nu plâng, de obicei, dar efectiv începusem să plâng în maşină de rău ce-mi era. Şi i-am zis şoferului să oprească la Urgenţă, la Bacău, că simţeam că nu mai pot. Trebuia să ajung la concert la Vatra Dornei şi era imposibil să îl anulez. Aşa că medicii de acolo mi-au făcut o serie de injectii şi mi-au dat un tratament medicamentos pe baza de antibiotic. Pentru moment, au reuşit să mă pună pe picioare şi am putut să-mi onorez contractul, în seara respectiveă”, a declarat Corina, pentru WOWbiz.ro.

Acuma s-a gândit la o soluţie salvatoare şi a hotărât să meargă la salină: “Plec mâine cu toată familia, cu Nelu şi cu Robin. Ştiu că e foarte bine sămergi la salină că te ajută mult în cazul racelilor şi atunci când ai probleme ale căailor respiratorii. Sper să mă ajute si pe mine”, a mai spus Corina.