Corina aduce “Fetele din Balcani” la putere!

De: Nicoleta Nicolae / 22.05.2015, 10:00
 Corina aduce “Fetele din Balcani” la putere!
Un clip plin de forta si dinamism, amuzant si sexy si cu o tema foarte puternica - E vremea fetelor! A celor care stiu ce pot si nu se sfiesc sa o arate.

Ele au puterea, forta seductiei si controlul –  acestea sunt “Fete din Balcani”, amazoane din Est, care dau viata ultimului videoclip al Corinei ft Mira/Skizzo, care va fi lansat curand.

“Eu am avut intotdeauna incredere in forta, puterea seductiei si carisma femeilor de la noi. Fete din Balcani va face insa o revolutie! Trebuie sa ne asumam calitatile acestea si sa aratam tuturor cine are controlul! J Fete din Balcani este un clip despre femeile care nu se tem sa arate cat sunt de speciale, despre forta amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat si un spectacol al frumusetii – am alaturi 40 de dansatoare extrem de sexy si talentate, dar si niste baieti foarte frumosi. Este un clip foarte dinamic, prin care spunem: #contamsidansam. Si garantez ca asta vor simti si cei care il vor vedea! ”, spune Corina Bud despre videoclipul “Fete din Balcani”, care se va lansa curand.

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociaza un adevarat spectacol vizual in “Fete din Balcani”: 40 de dansatoare super sexy le vor arata celor patru barbati prezenti in videoclip ce inseamna “Girl Power” – libertatea de a actiona dincolo de prejudecati, seductie si forta.

Cei care vor viziona videoclipul “Fete din Balcani” o vor descoperi pe Corina, “regina amazoanelor din Est”, in ipostaze spectaculoase: de la machiaj si tinuta si pana la atitudine. Plina de energie sau misterioasa, prezenta hipnotica in anumite momente sau amuzanta, Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzatii in cel mai recent videoclip al sau. Scena in care Corina, imbracata doar intr-un costum de baie, spala cu spuma colorata o masina plina cu barbati, iar la sfarsit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.

Piesa Corinei, “Fete din Balcani” featuring Mira si Skizzo, un trap balcanic, este compusa si produsa de Vanotek  – Studio Smash Production.