Corina Bud, featuring hot cu Dorian Popa

Apropo.ro / 06.11.2014, 13:01
Corina Bud, featuring hot cu Dorian Popa
Corina Bud celebrează 10 ani de carieră muzicală de top cu un featuring hot şi cu filmările pentru un nou videoclip, cel de-al şaptesprezecelea din cariera ei. “Nimeni altcineva” este un featuring cu Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiţi tineri din generaţia Lala Band, iar videoclipul se anunţă a fi o nouă metamorfoză stilistică a artistei Corina.
Poziţii de yoga acrobatică spectaculoase, scene senzuale, posturi care au avut nevoie de săptămâni de pregătire, o poveste de stil “yoga-queen”, scene coregrafice remarcabile, trupuri perfecte, un feat plin de chimie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul acestui final de an sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Corinei.
 
 
 
 
 
 
“Nimeni alticneva” este un feat al artistei cu Dorian Popa, compus de John Puzzle, un tandem care combină  în noua poveste vizuală by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiţi şi spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase. Cei doi protagonişti s-au antrenat împreună câteva săptămâni bune în sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maeştri din România şi au pregătit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clip-ul a fost filmat în două zile, în două locaţii, într-un spa de lux, iar echipa din spatele camerelor a fost una numeroasă: “Mulţumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogărescu, rezultatul este incredibil, o premieră în România”, spune Corina Bud.
 
 
 
 
“A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lungă de pregătire, pentru că yoga acrobatică cere foarte multă concentrare şi disciplină. Dorian este partenerul perfect de antrenament, este foarte talentat şi de-abia aştept să vedeţi povestea noastră în 2, obraznică, sexy, echilibrată de energia unică yoga”, adaugă Corina Bud.