Corina Bud, videoclip nou alături de Dorian Popa

De: Nicoleta Nicolae / 25.11.2014, 12:00
Corina Bud, videoclip nou alături de Dorian Popa
Corina Bud este îndrăgostită în noul ei videoclip, al şaptesprezecelea din cariera ei, pentru piesa “Nimeni altcineva”, un featuring cu Dorian Popa, pe care l-a lansat de curând.

Mai sexy şi parcă mai flexibilă ca niciodată, Corina spune o poveste pasională în mişcări de yoga acrobatic şi uimeşte cu poziţiile geometrice în care îl “iubeşte” pe atrăgătorul Dorian Popa. După luni de zile de antrenamente la sală, la programe intensive de yoga, Corina încinge imaginaţia tuturor bărbaţilor: “Nimeni altcineva nu îmi topeşte inima ca pe o acadea”, spune Corina către Dorian Popa.

Piesa “Nimeni alticneva” este un feat al artistei cu Dorian Popa, compus de John Puzzle, un tandem care combină în noua poveste vizuala by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiti si spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase. Videoclipul al carui scenariu a fost conceput de Antz a fost filmat in doua zile, in doua locatii, intr-un spa de lux la Stejarii Country Club si intr-un studio amenajat pentru miscari largi de yoga. “Rezultatul este incredibil, o premiera in Romania. Este un concept inedit in care pasiunea, sex-appeal-ul si acrobatiile creeaza o poveste de dragoste hot, obraznica, de neoprit”, spune Corina Bud.

“Mami, hai sa facem nani, sa ducem un razboi in pat ca dacii si romanii”, isi invita Dorian Popa iubita la o noapte de amor. “Este un clip hot. Miscarile de acro-yoga sunt extrem de solicitante, insa si foarte sexy. E greu sa-i rezisti Corinei, mi-a placut jocul iubirii cu ea, ne-am simtit bine impreuna si sunt sigura ca exemplul pasiunii din clip il vor lua toti indragostitii care ne vor privi”, a declarat Dorian Popa care e sigur ca in acest final de an toata lumea va iubi piesa “Nimeni altcineva”.