Corina Caragea: ”Mă amuz când citesc ce telenovelă trăiesc”

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2012, 11:26
Corina Caragea: ”Mă amuz când citesc ce telenovelă trăiesc”
S-au scris foarte multe lucruri despre prezentatoarea Ştirilor din sport de la Pro TV Corina Caragea, aşa că am provocat-o la un interviu sincer şi decent.

– Ultimul lucru pe care l-am citit în presă despre tine era despre faptul că te-ai despărţit de iubitul tău şi ai anunţat asta pe contul tău de Facebook. Care este de fapt adevărul?
Nu s-a petrecut nimic. Viaţa mea e mult mai liniştită decât este ea creionată în ziarul de scandal cu pricina. Eu nu voi anunţa niciodată într-un ziar sau pe internet că sunt cu cineva sau că m-am despărţit de cineva. Şi asta dintr-un motiv cât se poate de simplu – viaţa mea privată nu este publică. Poate tocmai faptul că nu am servit publicului prea multe detalii despre viaţa mea personală a împins spre această situaţie incredibilă, aceea că un cont fals de Facebook să ajungă o sursă veridică pentru un ziar. Cei care mă cunosc ştiu foarte bine că nu sunt genul care să facă astfel de anunţuri, fie ele de bine sau de rău, pe Facebook, sau în alte părţi. Iar prietenilor le împărtăşesc personal ceea ce cred că e bine.

– Care ar fi, după părerea ta, avantajele şi dezavantajele apariţiei acestor reţetele de socializare?
Eu am contul de Facebook – Corina Caragea Pagina Oficială – şi prin el comunic cu telespectatorii mei – care mă plac sau nu, mă critică sau mă laudă, îmi cer o părere sau mă ceartă. Din păcate însă, Internetul acesta fabulos are şi un revers – este fără limite, la îndemâna oricui.

– Relaţia ta cu Bogdan a început în urmă cu un an. Cum ai descrie ceea ce a fost între voi? Mai sunteţi împreună?

Nu descriu în presă povestea mea şi a iubitului meu. Nu sunt genul acesta de om. De la bun început am evitat să dau detalii pe care le-am considerat prea personale, referitoare la iubit sau familie. Relaţia mea nu a început în urma cu un an şi niciun moment nu am fost despărţiţi, cum s-a scris. Mă amuz când citesc ce telenovelă chipurile trăiesc. Este o relaţie normală, ca a ta, ca a lui, ca a ei. Nu pot să mă justific de fiecare dată când mai apare câte o invenţie, înţeleg ca dramatismul vinde, ziare de scandal există de când lumea, acesta este riscul atunci eşti în vizorul publicului. Mizez pe faptul că cei care pot şi doresc vor filtra informaţiile.

– Cine este întotdeauna lângă tine, indiferent de situaţie?
Cei dragi. Familia, iubitul şi o mână de prieteni.

– S-a întâmplat să plângi din dragoste?
Să ridice mâna cel care nu a făcut-o. Acela este ipocrit. Nu mă ascund în spatele unei imagini atent lucrate, perfectă. Am toate stăile unui om normal, doar că nu le scot în stradă. Rufele se spală în familie, nu în public.

-Ce ai învăţat din toate experienţele tale de până acum?

Suntem suma experienţelor noastre. Aşa că încerc să învăţ cât mai mult atât din propriile greşeli, cât şi din a celor din jurul meu.

– Tocmai te-ai întors dintr-o vacanţă. Vrem detalii!

Am fost câteva zile la Londra şi am prins-o în pregătiri pentru Olimpiada de la vară. Am profitat de vremea frumoasă şi m-am plimbat cu bicileta prin Hyde Park, pe malul mării, la câteva ore de Londra, am fost şi la Oxford, am sărbătorit pe străzi Saint Patrick’s Day.

– De Paste, unde vei merge?
Probabil o să mergem cu prietenii pe undeva, nu ne-am făcut încă planurile de vacanţă, dar ştiu că Paştele îl petrecem aici, cu cei apropiaţi.

– În privinţa carierei, ce altceva în afară de Ştirile din Sport, te-ar tenta?
Mă tentează şi divertismentul, de ce nu. Ştirile vor fi însă pe primul loc în inima mea.

Nicoleta Nicolae