Corina Caragea, răsfăţ în Caraibe (poze)

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2013, 11:39
Corina Caragea, răsfăţ în Caraibe (poze)
Caraibe este o destinaţie de top, iar Corina Caragea a bifat-o chiar de ziua ei. Dar, cum altfel să-şi fi sărbătorit ziua de naştere, căci, vorba aceea, o dată-n viaţă face 30 de ani!

Nascută iarna, pe 31 decembrie, Corina a visat dintotdeauna la mare şi soare de ziua ei, iar pragul de 30 de ani a fost un prilej suficient de important pentru a-şi propune să-şi împlinească dorinţa.

Astfel că, trecerea în 2013 a prins-o pe vedetă pe ritmuri de bachata şi merengue, alături de dominicani plini de energie: „Ziua mea a început cu concert pe plajă – David Guetta – şi a continuat cu o excursie în marea Caraibelor şi plaja pe insula Saona. S-a încheiat cu Revelionul tot pe plaja, pe ritmuri de bachata şi merengue. Dominicanii sunt oameni veseli, cântă şi dansează aproape tot timpul”.

Corina a petrecut astfel o vacanţă atipică pentru ea, dar relaxantă, aşa cum şi-ar dori să fie şi anul care abia a început: „Eu merg în vacanţe cu lista de obiective, iau la pas oraşele. De această dată, m-am relaxat la plaja, am încercat şi partea mai liniştită şi mai îndepartată de Europa. Mi-aş dori ca tot anul să fie aşa cum l-am început. Cald, cu veselie şi dans. A fost o vacanţă perfectă”, mărturiseşte prezentatoare Ştirilor din Sport de la PRO TV Corina Caragea.