Corina Caragea s-a făcut blondă! „E şocant, nu mă recunosc în oglindă”

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2016, 09:24

Corina Caragea s-a făcut blondă!
Este una dintre cele mai frumoase brunete din televiziune, iar acum e blondă.

„O recunoasteti pe fata din imaginea alaturata? Eu nu!

Mereu m-am gandit cum ar fi daca…? Imi amintesc celebrul “shooting” din clasa intai, pe care toti il faceam, voiam-nu voiam, aveam bentita asezata frumos peste parul meu negru – albastrui, tuns baieteste! Asadar, sunt bruneta de cand ma stiu.

Am avut o perioada, scurta din fericire, cand altii au decis pentru parul meu ca ii trebuie o schimbare: mai deschis la culoare si – bomboana pe coliva lui – niste suvite si mai deschise. Un cosmar. Am un par drept, sticlos, rezistent si incapatanat. Asa ca nu a cedat usor. Dupa incercari de decolorare intr-o singura zi (!!!), nuante de la rosu la morcov, faimosul hair-stilist s-a indurat de mine si m-a vopsit castaniu inchis. Am plecat fericita din salon, din nou eu insami, dar a urmat o perioada in care suvitele le rupeam in mana … iar parul batea in rosu.
Exceptand acest episod nefericit, asadar, mereu am vazut-o si recunoscut-o in oglinda pe Corina cea bruneta. Imi vopsesc parul cand imi aduc aminte – o data la doua-trei luni , castaniu-inchis, mai mult ca un moft , nu o necesitate.

Dar, curioasa, am vrut sa vad totusi  – cum as arata cu o alta culoare? Cum ar fi sa am plete blonde? Oare ma maturizeaza? Sau oare ma indulceste?  Am ales o varianta care imi place mult. Dar din fericire, cu o peruca. Schimbarea este socanta si nu ma recunosc nicicum. Dar poate tine doar de obisnuinta. Voua cum vi se pare?”, a scris Corina Caragea pe blog.