Corina Caragea SE MĂRITĂ cu un mare boss din fotbal – FOTO

De: Cristiana Trifu / 09.01.2018, 13:01
Corina Caragea SE MĂRITĂ cu un mare boss din fotbal - FOTO
Considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi, Corina Caragea pare să fie pregătită să se aşeze la casa ei.

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! După mai bine de patru ani de relaţie, vedeta de la pupitrul ştirilor sportive şi Robert Pongracz, partenerul ei, îşi vor uni destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile. Corina Caragea a fost cerută în căsătorie, în urmă cu doi ani. Prezentatoarea şi vicepreşedintele LPF s-au logodit în luna septembrie a anului 2016. 

Cele mai sexy imagini cu Corina Caragea!

Înainte să devină cunoscută ca prezentatoare de ştiri sportive, Corina Caragea a fost balerină în cadrul emisiunii “Surprize, Surprize”. Corina apărea în reprizele de dans, respectând coregrafia si completând intervenţiile gazdei emisiunii. Uneori chiar o ajuta pe Andreea Marin în derularea emisiunii, conducând invitaţii de la scaunele din public spre platoul unde aveau să se destăinuie.

Surprize, Surprize a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, prezentată de Andreea Marin. Emisiunea produsă de celebrul Valeriu Lazarov a rulat la TVR1 din anul 1999, timp de 9 ani (18 sezoane).