Corina Chiriac, ÎNŞELATĂ în dragoste: „A fost un AMOR imposibil”

De: Nicoleta Nicolae / 19.11.2015, 08:43
Corina Chiriac, ÎNŞELATĂ în dragoste:
Celebra cântăreaţă de muzică uşoară mărturiseşte, în autobiografia „Căutând iubirea”, că mereu a încercat să-şi descopere sufletul-pereche, însă până la 66 de ani nu a reuşit.

„Unul dintre visuri îl aveam pe vremea când eram domnişoară: ce trebuie să fac să devin o artistă mare. Altul era despre un amor mare. De mult. Când mi s-a adeverit amorul visat, m-am bucurat prea tare. Iar fericirile mari sunt mai distrugătoare decât marile supărări. Celălalt nu a înţeles de ce mă bucur nemăsurat şi s-a speriat. Probabil că el nu visase niciodată înainte. A preferat ceva mai simplu, care-i era familiar. A fost un amor imposibil nu pentru că nu s-a finalizat cu un mariaj, ci pentru că Vibraţiile Visurilor din sufletele noastre erau incompatibile”, consemnează ziarulring.ro.

În lipsa unui bărbat în viaţa ei, Corina a făcut o pasiune pentru un artist străin pe care l-a văzut doar la TV: „Nu are importanţă cum îl cheamă. Nu intenţionez să mă laud de cine m-am îndrăgostit. Va avea importanţă doar să afle că e iubit de încă cineva şi să se bucure. Iar mie, în bucuria mea, nu-mi rămâne decât să mă întreb, cu regret, de ce oare n-am avut şansa de a-l fi întâlnit măcar o dată în realitate, în atâţia ani de când călătoresc pentru a urca pe Scenă? Aş fi primit de la el un autograf. Şi poate un zâmbet. Atât”.

Azi, de la ora 18.00, Corina Chiriac îşi lansează cartea la Târgul Gaudeamus (Pavilionul Central Romexpo), standul Editurii Orizonturi.