Corina Danila lupta cu celulita

Apropo.ro / 06.02.2006, 10:57
Corina Danila lupta cu celulita
"Nu fugim în Las Vegas" Cand l-a anunțat pe Adrian Sarbu ca pleaca la Euforia TV, era încalțata cu niște cizme din piele de ponei. Albe, cu pete maro. Asta am aflat de la Corina Danila despre momentul desparțirii. Un interviu despre motivele pentru care a parasit

„Nu fugim în Las Vegas”
Cand l-a anunțat pe Adrian Sarbu ca pleaca la Euforia TV, era încalțata cu niște cizme din piele de ponei. Albe, cu pete maro. Asta am aflat de la Corina Danila despre momentul desparțirii. Un interviu despre motivele pentru care a parasit trustul Pro TV, despre ce-a gasit la Euforia TV, despre relațiile cu Valentin Moraru, Peter Imre și Norris Mageanu, despre nunta de care nu fuge și lupta cu kilogramele.

Te-ai acomodat la noul job?

Înca mai trebuie sa cunosc lume. E un bombardament de informații și… cred ca mai am niște reminiscențe, de cand am fost blonda.

E un pas imens. Sa pleci de la o televiziune, unde ai stat 10 ani, la una care se afla la început.

Daca o iei așa, eu cred ca s-a întamplat sa am de-a face cu genul asta de hotarare de multe ori. Cand am plecat din TVR la Pro TV care era la început. Ulterior, Pro TV Chișinau a fost iar un proiect luat de la zero. M-am întors Acasa TV care de asemena era la început…

Da, dar era totuși sub aceeași bagheta.

Era sub aceeași bagheta, dar nu exista o rețeta clara ca va ajunge acolo unde ne doream. Pro TV Internațional, chiar daca nu s-a mediatizat decat în diaspora, tot așa, a fost un proiect luat de la început, dar la care eu eram imaginea și aveam emisiunea dedicata lor și cu feedback foarte clar. Așa ca și de data asta… Doar ca e un alt trust.

Cum e cu decizia? Convinge-ma ca n-a fost greu de luat.

N-a fost greu de luat, pentru ca… nu încerc sa te conving, ca s-ar putea sa nu reușesc, și n-are sens. Lancezeam.

Îți parea rau ca nu mai apari pe Pro TV sau pe Acasa TV?

Îmi parea rau ca nu eram folosita la potențialul meu maxim, dupa 12 ani de televiziune.

Banuiesc ca le-ai spus ca vrei sa fii folosita la potențialul tau maxim.

În momentul în care niște angajatori au niște oameni vechi de niște ani, nu cred ca trebuie trași de maneca sa le spui: „Hello!”. E jenant.

Probabil ca asta-i ciclul într-o televiziune. La o anumita perioada, vedetele trebuie „reciclate”. Publicul are nevoie de fețe noi.

Daca stai sa analizezi tot ce-am facut în perioada asta, ai sa vezi ca am facut de toate. N-am citit doar prompterul, n-am facut doar transmisie live, n-am facut doar munca de profesoara, daca e sa ne referim la echipa de la Chișinau. Mi-am exercitat și profesia, am fost și actrița. Am facut și „Viața bate filmul” și „Betty cea urata”. Am facut de toate. Așa ca… Dar am simțit ca aici pot sa ma și exprim liber, nu doar sa gandesc liber, fara a fi un afront…

Chiar atat de îngradita ai fost, ca sa nu te poți exprima?

Da, au fost momente de genul acesta.

Poți sa-mi dai exemple?

Ai vazut „Numai iubirea”? Mi-ai urmarit personajul? A fost un personaj complet lipsit de coloana vertebrala. Era o individa plata, obtuza în gandire, pentru ea nu existau culori. Și am încercat, tocmai pentru ca se vroia o telenovela ancorata în realitatea romaneasca, sa o fac o femeie romanca. Sigur, dupa rețeta telenovelei. Vroiam sa fie mai luptatoare, mai veridica… Ti-am dat un exemplu. Mai sunt, dar în ceea ce ma privește, asta m-a marcat cel mai tare și este și cel mai recent.

Citește interviul integral cu Corina Danila doar în

Tags: