Corina Dănilă, siluetă de model! A slăbit 20 kilograme

Apropo.ro / 17.07.2018, 14:37
Corina Dănilă, siluetă de model! A slăbit 20 kilograme
Corina Dănilă a suferit o transformare spectaculoasă! A eliminat total un aliment nociv şi a reuşit să slăbească 20 kilograme.

Detalii neştiute despre fiica Corinei Dănilă. Imagini rare cu Rianna

Un scenarist celebru, despre Corina Dănilă în „Numai iubirea”: „M-am speriat… pe ecran arăta mai plinuţă”

Corina Dănilă, apariţie de senzaţie într-o ţinută sumară! Cum arată la 44 de ani

O brunetă focoasă! Transformare spectaculoasă pentru Corina Dănilă – FOTO

Corina Dănilă, cel mai penibil moment! Iubitul ei i-a dăruit un inel, ea a crezut că e cerută în căsătorie, dar…

Corina Dănilă a reuşit să topească kilogramele în plus şi a ţinut să le arate fanilor de pe reţelele de socializare cât de bine arată. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

”Sub nicio formă nu este vorba despre foame, ba mai mult, acum mănânc şi mai mult, dar mănânc ce trebuie, sănătos, iar asta tot în urma unei strajnice consulaţii primite de la un medic endocrinilog şi nutriţionist în acelaşi timp. Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: îngheţata fără zahăr, îndulcită cu ştevie, tot felul de mici ciocolăţele. E adevărat este vorba şi de cantitate, dar nu mă reţin. Doar că nu mănânc zahăr”, a mărturisit Corina Dănilă.

Întrebată ce alimente a exclus din regimul de viaţă, Corina Dănilă a declarat pentru csid.ro : „Zahărul, produsele procesate, prăjelile. Şi carne şi vegetale, obligatoriu. Farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale.Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.