Corina Dănilă, top 3 cele mai trăsnite lucruri pe care le-a făcut

Apropo.ro / 24.10.2011, 13:11
Corina Dănilă, top 3 cele mai trăsnite lucruri pe care le-a făcut
După ce o vreme a fost consilier la Televiziunea Publică, Corina Dănilă revine pe micul ecran cu un format plin de clasamente de toate felurile, ”Topping”. Iată şi topul lucrurile trăsnite din viaţa Corinei Dănilă.

rianna, fetita corinei danila– Corina, ai lipsit ceva timp de pe micul ecran. Ce s-a întâmplat?
Nu s-a întâmplat nimic deosebit, tocmai asta e! Nu a existat cadrul propice pentru a se naşte un proiect frumos, curat, interactiv şi interesant pentru consumatorul de programe TV… altfel decât scandaluri, subiecte fabricate sau spectaculosul negativ.

– Ce te-a atras la formatul de la TVR 2?

Inconştient sau nu, românul face topuri din orice şi în fiecare zi: de la cartea pe care-şi doreşte să o achiziţioneze, la filmul pe care-l preferă în momentul ăsta şi până la legumele preferate din piaţă. Dacă tot facem jogging sau shopping sau clubbing, vă propun să facem „în cadru organizat” şi… topping, adică să facem topuri din domenii diverse şi să spunem ce ne place sau ce nu.

– Dacă tot e o emisiune cu topuri, care sunt primele trei lucruri trăsnite pe care le-ai facut în viaţa ta?

Primul – la trecerea dintre nişte ani, am petrecut un Revelion singură, în pijamale, cu lumânări şi beţe parfumate, ascultând muzică bună, doar cu portocale şi nişte sărmăluţe. Pe locul 2 – m-am dat cu balonul şi cu deltaplanul. Iar pe 3 – mi-am făcut un tatuaj pe gleznă.

– Dar primele trei pe care le regreţi?

Hai, să-ţi zic unul care face cât trei: nu citesc atât cât mi-aş dori!

– Ce-ţi face puştoiaca?
Rianna este la şcoală, în clasa a II-a, iar de Crăciun va împlini 8 ani.

– Şi care a fost cea mai incomodă întrebare pe care ţi-a adresat-o?

De ce nu are „o frăţioară”?!

– Ce faceţi voi în timpul liber?
Din păcate, în perioada aceasta, timpul liber este limitat, fiecare e cu serviciul ei: eu la TVR, ea la şcoala şi la after-school, astfel încât mai rămân doar două-trei ore pe zi pe care să le petrecem împreună… şi atunci ne dăm raportul zilnic una alteia, ne mai lămurim cu temele pentru ziua următoare, ieşim la plimbare cu bicicletele sau ne uităm la desene animate.

– În ce relaţii mai eşti cu tătăl ei?
Fireşti şi normale pentru doi oameni cu vieţi separate dar şi părinţi, în acelaşi timp. Norris se vede cu Rianna ori de câte ori doreşte unul sau altul.

– Corina, care este răsfăţul suprem pentru tine ?
Să vizitez locuri în care n-am mai fost, să vad filme SF, istorice, documentare sau comedii bune.
Cătălina Matei