Corina lansează “Fete din Balcani”, cu banana “glam” VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 12.06.2015, 11:12
Corina lansează “Fete din Balcani”, cu banana “glam” VIDEO
Corina, echipa de dansatori de la WWCA Agency şi coregraful Emil Rengle s-au distrat teribil la filmarea clipului manifest “Fete din Balcani”, un featuring cu Mira şi Skizzo Skillz.

Expertă din copilărie la făcut baloane din gumă de mestecat, Corina s–a antrenat şi înainte de filmare pentru a crea balonul uriaş din gumă care apare în clip: “Am mestecat gumă de mă dureau fălcile!:) Am avut vreo 5 pachete de gumă roz pentru copii, preferata mea, iar balonul uriaş din clip l-am făcut din două gume. Daca vă uitaţi pe paginile mele de Instagram şi de Facebook, apar destul de des în selfie-uri distrându-mă cu făcutul baloanelor.”.  

Artista a avut şi un accesoriu trendy de make-up. Dacă rujul l-a folosit să scrie “Bye Bye” pe abdomenul unui bărbat, buzele şi le-a colorat cu o căpşună: “Am luat 3 kg de căpşune la filmare. Am folosit doar câteva şi restul le-am mâncat cu toţii, pentru că era prima dată pe anul acesta când savuram acest fruct”, povesteşte Corina.

Şi bananele au strălucit la propriu în videoclipul “Fete din Balcani”, artista muşcând dintr-un fruct a cărei coajă era acoperită integral de glitter strălucitor: “Până să ajungem să facem filmarea cu banana “glam”, cum am denumit-o noi în glumă, am “împodobit” cu glitter vreo 10 banane. Restul pana la 5 kg le-am savurat cu toţii la filmare, ca trofeu că ne-a ieşit secvenţa bine.”, glumeşte Corina.