Corina: ‘Nu-mi pun silicoane. Sunt bootilicioasă-delicioasă’’

Apropo.ro / 31.10.2012, 06:00
Corina: ‘Nu-mi pun silicoane. Sunt bootilicioasă-delicioasă’’
Despre cum reuşeşte să fie în formă, ce sacrificii ar face de dragul frumuseţii, dar şi cum îi place să-şi petreacă timpul liber, ne spune chiar Corina cu lux de amănunte.

– Care este regimul tău de viaţă?
Nu pot să spun că am o reţetă de regim foarte strictă, cu reguli clare. Mănânc echilibrat, aleg mai ales alimente simple, mai puţin procesate, mâncare gătită după reţete româneşti, bune şi naturale, dansez mult, încerc să nu sar peste somnul de frumuseţe şi în rest râd cu poftă, mă bucur de tot ce-mi aduce viaţa şi mă las dusă de val.

– Cum reuşeşti să fi mereu în formă. Care este secretul tău?
OK. Vă spun secretul. Unul din ele. Hai să încercăm împreună. Să spunem că aveţi o zi mai puţin bună. Că vi se pare că e prea înnourat, că sunteţi un pic obosiţi şi că n-aveţi chef de party. Zâmbiţi 20 de secunde! Impuneţi-vă să zâmbiţi cu toată inima, ca şi cum aţi vedea şi v-aţi amuza de un pisoi dragălaş care se joacă cu poftă. Start! Zâmbiţi, zâmbiţi, zâmbiţi. 20 de secunde. 3,2,1…Gata. Nu-i aşa că vă simţiţi iar în formă?

– Dacă ar fi să mai schimbi ceva la tine, ce ar fi?
Fără falsă modestie, nimic!

– Eşti dependentă de un produs cosmetic anume?
Da. Acum obsesia mea e ceaiul verde. Ţinut la rece, în frigider, numai bun de trezit şi împrospătat tenul şi ochii, după o noapte de dans, concerte şi cântat cu toată sala: „A ta, a ta, a ta”. E cel mai munky funky truc!

– Ce produse cosmetice foloseşti?
Îmi place mult uleiul de lavandă de la Dr. Hauschka, apele miscelare pentru produsele de demachiat şi experimentez, cred mult în efectul produselor naturale, de plafar, aşa că le prefer pentru toată trusa mea de budoar.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice? Ai apela la ele?
Niciodată să nu spui niciodată. Dar îţi spun sincer că nu m-am gândit, nu mi-am pus înca această întrebare: „operaţie estetică, a fi sau a nu fi”.

– Eşti o adeptă a „somnului de frumuseţe”?
Da, da, da. De 100 de ori da! Sunt o mare „somnoroasă şi mofturoasă” dacă nu-mi fac somnul de frumuseţe şi ştiu sigur că odihna e cel mai bun şi mai sigur produs de beauty. Cu un somn bun nu dai niciodată greş!

– Cine este idolul tău în materie de frumuseţe?
Îmi plac mult, mult, mult modelele de frumuseţe japoneze. Femeile din colţul ăsta de lume cred foarte mult în frumuseţea ca oglindă a echilibrului, bucuriei şi calmului interior. Au o mulţime de ritualuri care le ajută să rămână senine şi să fascineze o lume întreagă cu feminitatea şi frumuseţea lor. Ele cred, şi asta mi se pare foarte tare, că frumuseţea începe din momentul în care te trezeşti în tihnă, o întreţin şi o purifică cu multă apă, nu se grăbesc şi îşi ascultă fiecare simţ. Minunat!

– Crezi că femeile frumoase au mai mult succes?
Femeile sunt toate frumoase şi da, avem succes.

– De la cine moşteneşti frumuseţea?
Semăn mult cu mama şi cu bunica mea. Am culorile şi zâmbetul oşencelor bucuroase şi îndrăgostite de viaţă.

– La ce vârstă ai început să te machezi?
Prima dată când am prins trusa de make up a mamei aveam 3 ani. Am început cu un machiaj de …clovn. Am început să experimentez serios şi să învăţ ce şi cum mi se potriveşte în timpul liceului.

– Spune-mi, te rog, trei reguli pentru frumuseţe.
Zâmbet, încredere, dragoste.

– Cât de des faci sport?
Merg mult cu bicicleta, dansez în fiecare zi, fac yoga o dată pe săptămână şi 2 antrenamente la sală, în fiecare săptămână.

– Câţi bani investeşti lunar pentru frumuseţe?
N-am făcut niciodată un calcul clar. Dar cred că, la fel ca toate fetele, o parte destul de consistentă din bugetul meu merge la „alinturi pentru mine”.

– Ce schimbare de look ţi-ar plăcea să faci?
Mmmm, doar mă ştiţi că-mi place să mă joc, să experimentez, să-mi provoc stilul şI garderoba. Cred că în ultima perioadă mă simt…”glamazoană dulce”. Am chef de multe culori, de flirt drăguţ, de „girl power” dragălaş. Da, da. Deja mi-a venit cheful de schimbare.

– Cum arată dieta ta?
Îmi plac mâncărurile simple, cu alimente puţin procesate, cu multe fructe, legume. Destul, gustos şi sănătos.

– Trăim într-o perioadă în care silicoanele au început să fie un ”must have” . Nu ai fost tentată niciodată să îţi măreşti bustul?
Am fost tentată doar să mănânc îngheţată de zmeură până să mi se mărească… tot, prea de tot. Niciodată nu m-am gândit să-mi fac operaţie de silicoane. Sunt tipologia mai degrabă « bootilicioasă-delicioasă ».

– Câte kilograme ai acum?
De la 16 ani am aceeaşi greutate: 50 de kg.

– Ce îţi place cel mai mult să faci atunci când îţi petreci timpul cu băieţelul tău, Robin? Ce activităţi aveţi?
Cântăm mult, dansăm împreună, „biciclim”, „robotzim”, desenăm şi ne distrăm tare, tare, tare.

– La ce proiecte noi lucrezi în această perioadă?
Pregătesc o nouă piesă şi multe concerte cu band live prin toată ţara. Let’s party, happy people!

Andreea Tufan