Corina revine cu un nou concept de videoclip!

Apropo.ro / 24.06.2009, 18:30
Corina se intoarce in lumina reflectoarelor cu ceva cu totul si cu totul nou si inovator: un nou concept de videoclip!

Asa cum ne-a obisnuit, Corina se intoarce in lumina reflectoarelor cu ceva cu totul si cu totul nou si inovator: un nou concept de videoclip!

Inspirat de noul trend de pe youtube, in care cei care navigheaza descarca clipurile favorite, le remonteaza si le posteaza in variata noua, "One two three", cel mai nou videoclip al artistei este un "supercut" de stari, de imagini si de clipuri ale culturii urbane.

Pornind de la acest concept, impreuna cu echipa sa, Corina a construit un "supercut" de imagini foarte hip pentru "oamenii ei": "taieturi" de video, imagini "cuplate" care amintesc de M.I.A, o artista britanica nascuta in Sri Lanka, "noua Neneh Cherry" sau "Dizee Rascall in varianta feminina", Rye Rye, o artista "de blog" de 17 ani din Baltimore, care nu are varsta minima permisa pentru a merge in club dar ale carei "electro tunes" devin imnuri de dancefloor, sau Sam Sparro, un australian flamboyant, varianta underground a lui Mika .

Este un montaj de emotii, culoare, de pictoriale video de moda care prezinta mai multe ipostaze ale artistei: Corina-M.I.A, Corina-SANDRA, Corina-BETTY GRABLE, cea mai cunoscuta fata pin-up din timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Corina-GRACE JONES, Corina-GRIET, fata care a inspirat personajul lui Vermeer, "Fata cu cercelul de perla".

Corina ii infatiseza pe rand pe toti acestia intr-un "supercut" cu jocuri de imagine electro, funk, pop si o piesa perfecta pentru asta: "1,2,3".