Corina și Connect-R au lansat videoclipul piesei „Of Corso”

De: Carmen Ulian / 11.04.2014, 15:45
Corina Bud și Connect-R au lansat videoclipul piesei "Of Corso", pe care o cântă împreună. "Suntem ca vanilia și ciocolata, o combinație perfectă", spune Corina.

Corina Bud și Connect-R au lansat mult așteptatul videoclip al piesei „Of Corso”, pe care o cântă în duet. Artista este mai atrăgătoare ca niciodată, căci poartă un corset superb realizat din metal ce poartă semnătura Idriss Guelai Atelier.

of corso

Este un corset greu, care cântărește mai bine de trei kilograme, realizat manual în atelierele designer-ului nonconformist Idriss Guelai. Acesta realizează piese de vestimentație cu totul deosebite, folosind metal, lemn sau plexiglass. Câteva creații ale sale au fost purtate și de Rihanna sau Madonna„, declară Corina.

Pentru filmările noului clip, artista și-a făcut cinci tatuaje, pielea ei fiind acoperită cu cranii, o ancoră, un scorpion și un dragon uriaș în zona gâtului.

Acțiunea clipului se petrece într-un oraș din Cuba. Eu joc rolul unei fete rele, care nu a fost cucerită până atunci de un bărbat. M-am tatuat special pentru acest clip. Cel mai spectaculos tatuaj este dragonul cu o coadă uriașă de pe gât. Este menit să intimideze orice bărbat care încearcă să mă sărute… Tatuajele nu sunt permanente, ci sunt aplicate de make-up artistul Alexandru Abagiu„, declară Corina.

Mi-am dorit de mult timp să lucrez cu Connect-R. Este un artist complet, cu șarm, un timbru aparte și foarte mult talent. Cred că e perfectă combinația dintre noi doi – e ca vanilia și ciocolata„, mărturisește Corina.

of corso

Piesa a fost realizată în studiourile HaHaHa Production, iar clipul a fost filmat la Castel Film, regia acestuia fiind semnată de Florin Boțea.