Cornel Dinu îl ironizeaza pe Victor Piturca

Apropo.ro / 01.05.2004, 12:25
Cornel Dinu îl ironizeaza pe Victor Piturca
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al clubului, ca atacurile oficialilor steliști la adresa gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare sînt "voci dezarticulate de centrii gîndirii, care se complac în noroi". Antrenorul

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al clubului, ca atacurile oficialilor steliști la adresa gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare sînt „voci dezarticulate de centrii gîndirii, care se complac în noroi”.

Antrenorul stelist Victor Pițurca a afirmat, vineri, ca arbitrii conduc sub presiune meciurile echipei Dinamo. „Realitatea este cea care este, cu toții știm ce s-a întîmplat în meciurile trecute. Nu numai Steaua a vazut greșelile de arbitraj comise în favoarea lui Dinamo, ci toata lumea. Arbitrii care oficiaza la meciurile lui Dinamo o fac sub o anumita presiune. Sper ca Ion Craciunescu sa-i faca sa înțeleaga ca nu trebuie sa existe asemenea presiuni, chiar daca Dinamo este echipa Ministerului de Interne. Mai ales ei trebuie sa fie arbitrați corect. Gheorghe Ștefan a zis ca Salomir a greșit la Oradea în defavoarea lui Dinamo, sa nu-l faca acum sa greșeasca în avantajul lui Dinamo”, a spus Pițurca.

În replica, Dinu face referire la expresia populara „Cîinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”. „Sîntem nevoiți sa ascultam în continuare, chiar și atunci cînd fotbalul intern iese meritoriu la rampa, aceleași voci dezarticulate de centrii gîndirii, care se complac în noroiul de care vrem sa scapam. Și mai dureros este ca aceste gîngureli mai mult onomatopeice, declanșate din bretoane ce acopera și vederea, vor sa se identifice cu tradiția de fair-play a unui club de fotbal cu palmares impresionant. Astfel, «reușim» sa ne compromitem gloria scrisa cu sudoare și competența în timp. Neștiind nici macar veridica expresie populara «Cîinele moare de drum lung și prostul de grija altuia», ni se pare firesc pentru cei a caror existența a fost adesea alaturi de legalitate, sa confunde în continuare FC Dinamo cu Ministerul de Interne. Dar nici nu-i rau ca frica de adevar și de dreptate îi macina și-i arunca pe rampe condamnate deja de bunul simț național, de nepierdut”, se arata în raspunsul lui Cornel Dinu.

Mediafax