Cornel Dinu: Menajam cativa jucatori in Cupa

Apropo.ro / 05.12.2007, 10:25
Cornel Dinu: Menajam cativa jucatori in Cupa
Dinamo va menaja mai multi titulari in partida cu Sanatatea Cluj, pentru ca urmeaza doua meciuri importante in Liga I

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marti, la Aeroportul Henri Coanda, ca antrenorul Cornel Talnar va menaja mai multi titulari in partida cu Sanatatea Cluj, pentru ca urmeaza doua meciuri importante in Liga I, cu Gloria Buzau si FC Vaslui.

"Un meci de Cupa este intotdeauna periculos. Entuziasmul local este important si il respectam. Speram ca actuala echipa sa confirme. Am decis sa menajam cativa jucatori pentru ca urmeaza doua meciuri importante in campionat. Toata lumea vrea sa ne bata, insa asta nu inseamna ca o sa se si intample", a declarat Dinu.

Vicepresedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, crede ca ar fi fost mai bine ca meciul cu Sanatatea Cluj sa se dispute la Bucuresti. "Mai bine veneau ei aici in Bucuresti, sa nu mai batem noi drumul pana acolo. Avem copii valorosi la echipa (n.r. – Dinamo II), putem sa si promovam. Nu e nicio problema, schimbam numele daca promovam. Conducerea tehnica asta a decis, sa dea credit si altor jucatori", a spus Turcu.

Presedintele executiv Cristi Borcea spune ca Dinamo trateaza cu seriozitate competitia. "Cupa Romaniei este o competitie dificila. Chiar daca nu mergem cu toti jucatorii, ne ducem acolo sa castigam. Noi tratam serios meciul", a spus Borcea.

Mijlocasul Adrian Ropotan considera ca folosirea mai multor jucatori de la Dinamo II in partida cu Sanatatea Cluj este un prilej pentru a promova tineri la prima echipa. "Pregatiti am fost tot timpul nu numai pentru meciul acesta. Avem nevoie de victorie, ne va da un moral bun pentru meciurile care urmeaza. Cu orice echipa joaca, Dinamo trebuie sa castige. Este o pista pentru cei de la echipa a doua sa faca pasul spre echipa mare. Orice scor e bun, dar importanta e victoria. E un meci pe care trebuie sa-l castigam", a spus Ropotan.

Partida Sanatatea Servicii Publice Cluj-Dinamo, din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana, se va disputa, miercuri, cu incepere de la ora 16.15, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.