Cornel Dinu o paraseste pe Dinamo

Apropo.ro / 09.04.2008, 09:47
Cornel Dinu o paraseste pe Dinamo
Simbolul lui Dinamo a decalarat ca vrea sa paraseasca echipa, deoarece sfaturile sale sunt ignorate de catre cei din conducerea alb-rosie.

Dinamo ar putea ramane fara Cornel Dinu, unul dintre simbolurile clubului din Stefan cel Mare, care spune ca s-a saturat de situatia de la clubul alb-rosu si ca se simte de parca ar fi in moarte psihica.

"De ceva vreme, eu sunt intr-o moarte psihica. Nu mai suport sa vad ceea ce se intampla in fotbal, cu predilectie la Dinamo. Traim intr-o lume a profitului, a succesului cu orice pret, o lume pe care nu o mai suport… M-am saturat sa mi se tot dea dreptate atunci cand imi spun punctul de vedere, dar ca apoi sa se actioneze invers. Nu mai am puterea sa lupt. E adevarat ca discut aproape in fiecare zi cu Badea sau cu ceilalti actionari, ma asculta, insa deciziile sunt altele. Atunci, nu e normal sa caut un loc in care sa pot fi impacat eu cu mine?", a declarat Cornel Dinu pentru Prosport.

Se pare ca decizia "Procurorului", de a se retrage de la Dinamo, a aparut in urma racirii relatiilor cu Cristi Borcea, presedintele executiv al cainilor, care a spus ca Dinu nu se implica la echipa, din aceasta cauza fiind adus la echipa fostul antrenor al alb-rosilor, Gigi Multescu.