Cornel Dinu: Se poate intampla orice

Apropo.ro / 31.07.2004, 13:49
Cornel Dinu: Se poate intampla orice
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, pentru agenția MEDIAFAX, ca în dubla manșa cu echipa Manchester United, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se poate întîmpla orice. "Deocamdata trebuie sa ne concentram asupra meciului retur cu

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, pentru agenția MEDIAFAX, ca în dubla manșa cu echipa Manchester United, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se poate întîmpla orice.

„Deocamdata trebuie sa ne concentram asupra meciului retur cu Zilina. Cine crede ca sîntem deja calificați, greșește foarte mult. Sigur, adversarul are un nume de temut, dar în aceasta perioada orice meci se joaca. Manchester un adversar puternic, dar se poate întîmpla orice. În acest moment, echipele nu sunt rodate, chiar daca au faima, palmares și bani”, a afirmat Cornel Dinu.

Dinu a mai spus ca întîlnirea cu Manchester îi aduce aminte de o prietenie care îl leaga de Alex Fergusson. „Pentru mine, meciul cu Manchester este un prilej de a ma întîlni cu Alex Fergusson, cu care am relații de prietenie înca din anii 1982-1983”, a precizat Cornel Dinu.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat pe site-ul oficial al clubului ca șansele ca formația sa sa elimine pe Manchester United sunt foarte mici. „Manchester este cea mai titrata echipa din ultimii ani. Din punctul meu de vedere, la aceasta ora este în primele trei echipe din Europa. Daca trecem de Zilina, vom încerca sa ne jucam șansele, care sînt foarte mici”, a spus Andone.

Vicepreședintele FC Dinamo, Gigi Nețoiu, considera ca Dinamo a avut ghinion la tragerea la sorți. „Am avut mare ghinion. Ce sa mai spun cînd sorții ți-au scos în cale un adversar ca Manchester? Daca era alta echipa, mai era de discutat, dar așa…”, a declarat Nețoiu.

Gigi Nețoiu a spus ca singura mulțumire este faptul ca iubitorii fotbalului românesc vor avea ocazia sa vada vedetele formației Manchester. „Toata lumea viseaza, avînd în vedere valoarea adversarului, dar este foarte greu”, a menționat Nețoiu.

Vicepreședintele FC Dinamo este de parere ca indiferent de primele fixate, diferența de valoare este foarte greu de surmontat. „Au prime promise de un milion și ceva de dolari, dar indiferent de prime, este foarte greu. Diferența este uriașa nu numai ca valoare, dar și ca bugete, mentalitate”, a mai spus Nețoiu.

Steaua va juca împotriva echipei Zeleznik

Vicecampioana României, Steaua București, va evolua împotriva echipei FC Zeleznik din Serbia-Muntenegru, în turul doi preliminar al Cupei UEFA, meciul tur este programat în deplasare pe 12 august, returul urmînd sa se dispute pe 26 august la București.

În sezonul trecut, FC Zelenik s-a clasat pe locul trei în campionat, cu 58 de puncte, dupa Steaua Roși Belgrad și partizan Belgrad.

FC Zeleznik s-a înființat în 1930, iar în 1961 a fuzionat cu FC Napredak, din același oraș Zelenik, o suburbie a capitalei, Belgrad.

FC Zeleznik a promovat în prima divizie în sezonul 1996/1997.

Oțelul va întîlni echipa Partizan Belgrad

Formația Oțelul Galați va întîlni echipa Partizan Belgrad în turul doi preliminar al Cupei UEFA, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Nyon.

Oțelul va juca primul meci în deplasare, pe 12 august, partida retur fiind programata sa se joace pe 26 august.

Formația din Galați s-a calificat în aceasta faza a competiției dupa ce a învins în ambele manșe cu Dinamo Tirana (4-0, 4-1) în turul întîi preliminar al Cupei UEFA.

Mediafax