Cornel Ilie, de la Vunk, şi-a botezat fetiţa

De: Nicoleta Nicolae / 29.02.2016, 14:24

Cornel Ilie, de la Vunk, şi-a botezat fetiţa
În familia lui Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a venit deja …PrimaZara, iar evenimentul care a vestit-o a fost botezul fetiţei sale, care a fost sărbătorit duminică, 28 februarie alături de familie şi prieteni.


“Am botezat-o pe Zara, fetiţa noastră. Între prieteni, fraţi şi naşi, ziua de ieri s-a numit ‘Vine, vine PrimăZARA’. Sau, ca nume de cod, BoteZara;)    .Pentru aproape o oră, Eliza şi cu mine am trăit cu lacrimi zidite în ochi, poate cel mai frumos moment din viaţa noastră. Fetiţa noastră, cea curioasă, cuminţică, vorbăreaţă, plină de energie, care zâmbeşte în fiecare dimineaţă când se trezeşte şi care râde când îi cânţi, este creştină acum.”, scrie Cornel Ilie pe blogul sau, http://cornelilie.ro/a-venit-primazara/ .
Cornel Ilie si sotia sa, Eliza, au dorit sa transforme botezul fetitei lor intr-o sarbatoare a primaverii, a cantecului si poeziei, asa incat au purtat tricouri pictate manual cu versurile din ”Seara pe deal”, care a fost transformata in ”Zara pe deal”.
    Micuta Zara s-a bucurat de eveniment, nu a plans deloc, a zambit incontinuu si a fost o ”gazda” perfecta: vesela in permanenta, dornica sa se joace cu toti invitatii si foarte cocheta, aceasta pentru ca a schimbat mai multe rochite in timpul petrecerii.


    Ca un tata care isi doreste sa fie pregatit pentru toate etapele din viata fetitei sale, Cornel Ilie se va antrena astazi pentru …gradinita. Liderul trupei Vunk a raspuns invitatiei editurii Curtea Veche de a fi parte a campaniei de incurajare a lecturii in randul celor mici astfel incat va citi o poveste in limba engleza celor 30 de copii cu varste intre 3 si 6 ani de la gradinita Acorns British Nursery.
    “Just the Job for Dad” este povestea pe care a ales-o Cornel Ilie pentru evenimentul din cadrul Book Week. Toate fondurile stranse in cadrul acestei campanii vor fi donate pentru achizitionarea de carti si infiintarea de cluburi de lectura intr-unul dintre satele romanesti.’