Cornelia Condeescu, nerăbdătoare înainte de a intra în ”Ultimul Trib”: ”O astfel de şansă şi experienţă am o singură dată în viaţă!”

Apropo.ro / 30.07.2018, 11:03
Cornelia Condeescu, nerăbdătoare înainte de a intra în ”Ultimul Trib”:  ”O astfel de şansă şi experienţă am o singură dată în viaţă!”
Nerăbdătoare să înceapă experienţa sa în ”Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1, instructorul de fitness Cornelia Condeescu mărturiseşte că va îmbrăţişa chiar şi eventualele temeri care vor ieşi la iveală în Madagascar.

Cornelia Condeescu este în prezent instructor de fitness, însă visul său din copilărie a fost să danseze. Atrasă de balerinele pe care le vedea la televizor, Cornelia a început să danseze încă de la vârsta de 5 ani, iar de atunci a câştigat aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin ţară ca manager de club sau antrenor. Visul Corneliei este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.

”O astfel de şansă şi experienţă am o singură dată în viaţă! Cum puteam să le ratez? De-a lungul anilor mi-am înfruntat şi depăşit multe frici, dar nu stând comod în casă, iar în Madagascar vor ieşi la iveală altele, de care nu sunt conştientă şi care cu siguranţă doar în astfel de condiţii pot apărea. Nu mă pot gândi acum la ele, necunoscând mai nimic din ceea ce voi simţi sau vedea atunci. Dar ştiu sigur că simt entuziasm, deschidere şi nerăbdare!”, spune încântată Cornelia.
”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.
Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.