Cornelia Rednic, detalii despre dieta ei: ”Am reuşit să slăbesc 7 kilograme”

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 12:41
Cornelia Rednic, detalii despre dieta ei: ”Am reuşit să slăbesc 7 kilograme”
Nicolai Tand, unul dintre cei mai carismatici chefi de la noi, şi îndrăgita cântăreaţă Oana Radu, gazdele emisiunii ”Star Chef”, difuzată în fiecare duminică de la ora 18.45 la Antena Stars, îi au ca invitaţi, de data aceasta, pe Cornelia Rednic şi Mihalis, doi interpreţi ce vor să-şi dovedescă şi talentul culinar, nu doar pe cel vocal.

Cei doi cântăreţi se întrec în reţete delicioase, dar dezvăluie şi detalii mai puţin ştiute din viaţa lor personală. Cornelia Rednic vine însoţită de antrenoarea ei de fitness, cea cu ajutorul căreia a şi reuşit să slăbească deja şapte kilograme.

”Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult şi fix asta i-am zis: că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine şi înjumătăţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a dezvăluit Cornelia Rednic în cadrul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars.

Secondate şi supervizate de chef Nicolai Tand, două vedete pregătesc, în fiecare duminică, de la ora 18.45, la Antena Stars, în cadrul unei competiţii condimentate cu replici piperate,  specialitatea casei lor. Pe de altă parte,  Oana Radu le “toacă” mărunt şi le “fierbe” la foc mic, reuşind astfel să  le ”stoarcă” de secrete.