Coroana de flori si mancare de parastas pentru o „profa” vie

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 18:48
Coroana de flori si mancare de parastas pentru o
Directoarea adjuncta a unui liceu din Iasi a primit o masina mortuara cu o coroana pe care scria "Regrete eterne". Doar ca ea era vie!

Politistii ieseni au inceput o ancheta pentru a identifica persoanele care au trimis la un liceu din Iasi o masina mortuara in care se afla o coroana pe care scria "Regrete eterne. Liceul de Informatica", pentru directorul adjunct al unitatii de invatamant.

La sfarsitul saptamanii trecute, profesoara Cristina T. de la Liceul de Informatica din Iasi a facut plangere la Politie dupa ce reprezentantii unei firme de pompe funebre din oras i-ar fi livrat, la comanda unor persoane ramase necunoscute, o coroana de flori si cateva cutii cu pizza pentru parastas.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Despre Liceul de Info din Iasi

Liceul de Informatica "Grigore Moisil" din Iasi a fost infiintat in 1971 si a etalat pana acum performante deosebite la fiecare discipline de studiu.

Valoarea liceului este demonstrata atat de numarul mare de premii obtinute de elevi la concursurile si olimpiadele scolare cat si de rata ridicata a celor ce au continuat studiile la universitati si facultati de specialitati diferite din tara si strainatate. Un numar insemnat de absolventi ai liceului isi fac cunoscuta prezenta in tari din America de Nord, Europa de Vest, sau chiar Japonia lucrand la firme de prestigiu ca Microsoft sau Red Hat.

De-a lungul existentei sale, Liceul de Informatica a pregatit operatori calculatoare, analisti, programatori sau ajutori analist-programator.