Corp de star

Apropo.ro / 02.03.2006, 12:41
Corp de star
Stau pe platouri și pana la 16 ore pe zi, își pierd nopțile și, în general, duc o viața dezordonata. Totuși, reușesc sa straluceasca. Deținem cateva dintre rețetele cu ajutorul carora aceste femei arata trasnet – pe covorul roșu și nu

Stau pe platouri și pana la 16 ore pe zi, își pierd nopțile și, în general, duc o viața dezordonata. Totuși, reușesc sa straluceasca. Deținem cateva dintre rețetele cu ajutorul carora aceste femei arata trasnet – pe covorul roșu și nu numaiÂ…

Charlize Theron
Suc de frunze de grau

Dupa ce a caștigat un Oscar pentru rolul din „Monster”, Charlize a ajuns pe lista starurilor de prima marime de la Hollywood. Și arata senzațional. Prefera gratarul în locul cartofilor prajiți și consuma doar alimente cu conținut scazut de hidrocarbonați. De asemenea, bea un suc facut din frunze de grau, despre care se știe ca detoxifica organismul și ca da energie.

Jennifer Aniston
Fructe de padure în loc de oua

Își controleaza caloriile cu mare atenție. La micul dejun mananca fructe de padure sau capșune, la pranz – puțin pui la cuptor fara garnitura, dupa-amiaza – un fruct de mango, iar seara – somon și broccoli. Și cam asta e tot. Ea sta însa bineÂ…

Mariah Carey
Mariah Carey on the rocks

Despre Mariah Carey au circulat zvonuri potrivit carora de pe la 20 de ani ține regim de slabire peste regim de slabire. Cert este ca apropiații ei au vazut-o mancand cate un cub de gheața ori de cate ori îi este foame. Se pare ca acest obicei chiar da rezultate.

Liz Hurley
Liz și boabele de struguri

Boabe de struguri toata ziua. A facut o obsesie pentru diete dupa ce a nascut și a constatat ca silueta ei nu mai era tocmai potrivita pentru covorul roșu. La micul dejun mananca foarte puțin și sare peste masa de pranz și peste cina. Iar pe parcursul zilei ia cateva gustariÂ… adica vreo șase boabe de struguri. E alegerea ei!

Sandra Bullock
Calcule matematice

Tine un regim pentru funcționarea caruia care are nevoie permanent de o foaie de hartie și de un creion. De ce? Pentru ca trebuie sa își ia 40% dintre calorii din hidrocarbonați, 30% din proteine și 30% din grasimi. Destul de complicatÂ…

Jennifer Lopez
Canița cu ceai

E un fan al ceaiului verde. De curand, s-a descoperit ca acest ceai stimuleaza pierderea în greutate prin marirea vitezei metabolismului. Așa ca J.Lo bea ceai verde de șase ori pe zi.

Natalie Portman
Broccoli la orice ora

Nu prea vrea sa auda de carne. Meniul ei este vegetarian și include omleta, broccoli și supe de legume. Iar daca se gandește la o prajitura, desface borcanul cu miere.

Kate Winslet
Fara carne roșie

Dupa cele doua nașteri, a fost sfatuita sa elimine din alimentație carnea roșie. Dar se poate consola cu pește și pui fiert, cu fructe și legume proaspete și cu unt fara sare. Nu e chiar regim, dar așa se curața rapid organismul de toxine.

Usher
Pieptul de pui, nelipsit din meniu

Cum reușește cantarețul sa se mențina într-o forma excelenta? În frigiderul sau nu au voie decat pieptul de pui, peștele, fructele și legumele. Numai cu ocazii speciale se atinge de carbohidrați – puțin orez, paste, cartofi. „Sunt foarte disciplinat, daca mi-e pofta de un aliment interzis, îmi prepar repede un piept la gratar cu broccoli”, spune Usher.

Madonna
Bucate macrobiotice

Diva a spus de mult adio junk food-ului și ține un regim macrobiotic. Adica mananca foarte multe cereale, fasole, legume, pește și doar carne roșie. Tocmai de aceea Madonna merge rareori la restaurant „Nu poți fi niciodata sigur ca nu-ți strecoara ingrediente nesanatoase în mancare.”