Corpul lui Jennifer Aniston, dorit de cele mai multe femei

Apropo.ro / 24.10.2011, 16:51
Corpul lui Jennifer Aniston, dorit de cele mai multe femei
Actrita Jennifer Aniston a fost votata, in cadrul unui sondaj realizat de Yahoo si revista Fitness, ca avand cel mai frumos corp, pe care si l-ar dori majoritatea femeilor, devansandu-le pe Halle Berry si Beyonce.

Actrita americana Jennifer Aniston are corpul pe care si-l doresc cele mai multe femei, potrivit unui sondaj realizat de Yahoo si revista Fitness.

Jennifer Aniston, care este pasionata de yoga, a primit 34% din totalul voturilor participantilor la sondaj, si le-a devansat astfel pe actrita Halle Berry si pe cantareata Beyonce.

Pe locurile urmatoare s-au clasat starleta Kim Kardashian si actrita Blake Lively.

Jennifer Aniston, vedeta cu cel mai frumos corp?

Jennifer Aniston a ocupat prima pozitie in alte trei sondaje asociate celui citat: „cel mai frumos corp pe care barbatii si-ar dori ca iubitele sau sotiile lor sa il aiba”, „cel mai frumos corp al unei vedete feminine de peste 40 de ani”, iar abdomenul ei s-a clasat pe primul loc in sondajul intitulat „cea mai frumoasa parte a corpului pe care femeile si-ar dori sa o aiba”.

Vedeta in varsta de 42 de ani si iubitul ei, actorul Justin Theroux, au ajuns la concluzia ca relatia lor a intrat intr-o noua etapa si au decis sa se mute impreuna intr-o vila din Los Angeles, in luna august a acestui an.

Ulterior, au aparut zvonuri potrivit carora Jennifer ar fi gravida cu gemeni, insa acestea s-au dovedit a fi false. Aniston a dezmintit zvonurile si a declarat ca nu se grabeste sa devina mama.