Cortes & Aurelian Temișan cântă împreună „La Cafea” (Video)

De: Carmen Ulian / 02.05.2014, 13:00
Cortes & Aurelian Temișan cântă împreună
Aurelian Temișan a decis să colaboreze cu un artist din noua generație, Cortes. Împreună au scos piesa "La Cafea", care are și un videoclip.

Mulți dintre tinerii de astăzi nu știu prea multe despre generația de artiști din urmă. Genurile muzicale cântate și ascultate sunt diferite. Ușor, ușor, asistăm la premiere și la colaborări la care nu ne-am fi gândit.

După ce Gabriel Cotabiță a colaborat cu Rashid la piesa „Domnișoară”, iată că ne surprinde și Aurelian Temișan. Acesta din urmă a realizat un featuring cu Cortes, care interpretează piesa „Vedeta mea”.

Cei doi au colaborat pentru piesa „La Cafea”, care se încadrează ca stil la vremurile actuale, cu versuri ușor de reținut și un videoclip simplu. Piesa a fost produsă de Connect-R, Răzvan Matache, Buzea Florin și Cosmin Dobrescu în studiourile Rappin On.

Întotdeauna l-am apreciat pe Aurelian, mereu aducea ceva diferit față de colegii lui de >. În plus de asta, ni s-a părut că vocea lui s-ar potrivi perfect în contextul piesei. Și nu cred că ne-am înșelat, nouă ne place mult cum a ieșit„, spune Cortes.