Corul Madrigal se alătură trupei Taxi, pe 17 martie 2014, la Sala Palatului

Apropo.ro / 20.02.2014, 12:36
Corul Madrigal se alătură trupei Taxi, pe 17 martie 2014, la Sala Palatului
Trupa Taxi împlinește 15 de ani de activitate și va susține un concert la Sala Palatului, alături de invitați speciali.

Pentru că împlinește 15 ani, dar și pentru că are mereu idei năstrușnice, trupa Taxi pregătește un spectacol cum nu s-a mai văzut pentru data de 17 martie 2014, când își serbează ziua la Sala Palatului împreună cu fanii.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Așa cum suntem obișnuiți, Taxi invită câțiva prieteni să i se alăture în spectacol, dar și artiști din diferite zone. Maia Morgenstern și Marius Florea Vizante au fost primele prezențe anunțate. Un alt oaspete de seamă va fi Corul Madrigal, care își confirmă prezența, urând „La Mulți Ani trupei Taxi”:

Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rană, nu ca să doară ci ca să vindece. Dan Teodorescu știe să pună inteligența în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reușește să ne poarte prin labirintul emoțiilor și ideilor, ei fiind adevărați taximetriști de serviciu ai sufletelor noastre.

Trupa Taxi este onorată de participarea Corului Madrigal, a actorilor Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante și a celorlalți invitați a căror prezență nu a fost făcută publică încă.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu vă invită într-o călătorie inedită, într-un Taxi unicat.

Cu acest prilej, trupa va lansa și albumul „15″, care va conține, în mod deloc surprinzător, 15 piese.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe.