Cosmin Gusa se intoarce la „Dansez pentru tine”

De: Dragos Tanase / 18.12.2007, 18:04
Cosmin Gusa se intoarce la
Cosmin Gusa se intoarce in ringul emisiunii "Dansez pentru tine", de aceasta data in editia speciala de Craciun, alaturi de Lavinia Sandru.

Cosmin Gusa se intoarce in ringul emisiunii Dansez pentru tine, de aceasta data insa in editia speciala de Craciun si alaturi de colega sa de partid, Lavinia Sandru.

Ei vor dansa un tango pentru a ajuta un copil talentat, dintr-o familie saraca, sa aiba parte de o educatie pe masura capacitatilor sale.

Dupa 7 saptamani de jurizare, Beatrice Rancea a decis sa coboare de la pupitrul de notare diret in ringul de dans. Insa fiind editia speciala de Craciun, renumita dansatoare coregrafa si regizoare s-a metamorfozat inainte de a pasi pe ringul visurilor.

Ea o va intruchipa pe Cruela De Ville din “101 Dalmatieni”, iar alaturi de ea vor fi in musicalul pus in scena la “Dansez pentru tine” vor fi multi copilasi care insa se vor transforma in mini-dalmatieni inspaimantati de malefica Cruela-Beatrice.

Si pentru ca un personaj nu pleaca atunci cand vrea actorul, Beatrice Rancea va fi posedata de Cruela si la masa juriului, iar perechile concurente in editia de Craciun vor avea de infruntat si note de 2 din partea ei.

Nici Mihai Petre nu va scapa de “vraji”, pentru ca el va fi intr-o coregrafie spectaculoasa Grinch, creatura care a furat Craciunul.

Nici Alex Velea, castigatorul trofeului celei de-a patra editii “Dansez pentru tine”, nu a scapat ocazia sa faca un dans special in editia de Craciun a emisiunii. El va fi un spiridus care va complota cu Mos Craciun pentru a aduce daruri copiilor aflati in platou.

Pe langa alte cazuri sociale, trei familii nevoiase cu multi copii vor fi ajutate in editia de Craciun sa aiba parte de sarbatori asa cum au visat si n-au avut parte niciodata.

Trei perechi de vedete, Aylin Cadir si Madalin Mandin din serialul “Cu un pas inainte”, cantaretii Miki si Connect-R si gimnastii Marian Dragulescu si Catalina Ponor au ales sa-si rupa din timpul lor pentru a invata sa danseze pentru a implini niste visuri.

In urma prestatiei lor coregrafice, cele 3 familii nevoiase vor primi premii de mii de euro pentru a-si putea rasfata copiii de Craciun.